Sayfa 964/985 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    749
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Bende biraz önce başvuru yaptım.
    Mealen şöyle yazdım.
    Zamanında gerekçe bile yazilmadan muafiyet verilen hürriyet gazetesi a.s.icin şimdi 3 yıl elinde bulundurma hukuksuzluğu yapılmak istenmektedir.
    Zamanında yaptığınız kanunsuzluk nedeniyle mağdur edilmemizin bu defa tekrarlanmamasini ümit etmekteyim.
    Egerki aksi bir karar halinde Ankara Asliye ticaret mahkemesine kurumunuz hakkında tazminat davası açacağım
    Sagliklar
    Abi aracı kurumdan o tarihdeki mkk kayıtlarını istedim.
    Buğün itibarı ile kayıtlar elime geçti.
    Mahkeme sürecinde buradan haberleşelim.
    Bakalım spk dan nasıl bi karar çıkacak.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

2. Bir mikdardaha alım yaptım. Bakalım Ne olacak Yatırım tavsiyesi degildir.

3. Genelde iyi haber düşüşte gelir inş öyle olur. Yatırım Tavsiyesi Degildir.

4. Ülkenin her kurumuna sinmiş adaletsizlik hukuksuzluk inşallah bu kez kırılacak ve yepyeni bir sayfa açılacak ülkem için.Ben medyanın amiral gemisi olan bu güzide firmanın bu kez doğru kişilere satılacağını umuyorum.Tosyalı holding den söz ediliyor.Hissede bulunmamın nedeni satış beklentisidir.

SPK kararından pek bir beklentim yok.Hisse yıllardır süründürüldü.Bu rallide de yaya kaldı.Özellikle ben aldıktan sonra iyice çöktü.Bu spk karar süreci daha fazla uzamazda yarın belli olur inşallah

Alıntı Originally Posted by KDZ.EREĞLİ Yazıyı Oku
    Abi aracı kurumdan o tarihdeki mkk kayıtlarını istedim.
    Buğün itibarı ile kayıtlar elime geçti.
    Mahkeme sürecinde buradan haberleşelim.
    Bakalım spk dan nasıl bi karar çıkacak.
    İyi etmişin elinde hazır beklesin.
    Sehven Ankara asliye Ticaret mahkemesi yazmışım.
    Davayı Ankara idare mahkemesine açacağız
    Bültende karar ciksin benim ve sizin gibi satanları kapsayacagini zannetmiyorum ama bir ümit işte.
    Bültende karar çıktıktan sonra SPK.ya zararımızi tazmin edilmesini talep edeceğiz.
    Menfi cevap veya hiç cevap gelmez ise 30 gün içinde.
    Bu durumda dava açacağız.
    Buradaki arkadaşlar bu mahkeme kararını alan kişilerden tanıdığı olan varsa iletişime geçmek için buradan yazabilirmi.
    Sagliklar

6. cimer şikayetime dönüş yapıldı. önemli bir şey yok açıklamada.
    şunu anlamıyorum, mahkeme muafiyet iptali kararı verdi, hurriyet açıklama yapıyor o tarihten bugüne yani 3-3,5 yıl lotları duranlar çağrıdan yararlanacak.(tarihide yanlış veriyor çünkü olması gereken tarihle kendi verdikleri tarih arasında kur farkı var)

tamam da o gün yapman gereken çağrıyı yapmayıp ky zarara uğratmışsın mahkeme iptal etmiş ve hala haklıymış gibi istediğin şartları sunuyorsun, spk nın görevi ne, neden var isteyen şirket istediğini yapsın spk onay versin o zaman.
    mantığı şöyle kuralım bir de;
    şu an portföyümüzde bulunan bir şirket var ve satıldı çağrı fiyatı da açıklandı herşey normal
    çağrı açıklandı ama satamazsın dendi !!! neden 3 yıl elinde duracak sonra satabilirsin. (3yılı da geçti bu arada)
    ne güzel değil mi? işte hürriyet bunu yapıyor bakalım spk ne yapacak.
    şu işlem gelişmiş ülkede yapılsa 100 milyonlarca dolar maddi manevi tazminat kazandırır.
    birlik olup hareket edebilirsek iyi olur, unutmayalım birlikten kuvvet doğar.
    uzun oldu farkındayım kusura bakmayın.

7. KAPa haber düştü, Demirören çağrı için başvuru yapmış ama fiyat açıklanmamış

8. Cinali bey aynı mağduriyeti bende yaşadım o zamanlar iyi de zarar ettim çağrı olacak diye 90 000 bin lot almıştım mkk kayitlari e yatırımcı portalindan görülüyor. ıtiraz ve dava süreci olur ise beni de haberdar ederseniz bende katılmak isterim.

Sayfa 964/985 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •