Sayfa 56/1019 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. eurobondu internet bankacılığı fiyatından mı alıyorsunuz.. yoksa mt den fiyat mı istiyorsunuz..

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben hic eurobond islemi yapmadim ama benim referansim ile eurobond islemi yapan 2 kisi var, birisi ozel bankacilik musterisi hem de, cok cok memnunlar..
    Tek yer olmamali bence eurobond islemlerinde.

Syg,
    Bence de tek banka ile çalışılmamalı. Ben burgan ve garantinin yanına iş bankası /işyatırımı koymayı düşündüm hesap açtım ama o ikilinin işleyişlerini çok beğenmedim. İş bankasından iş yatırıma döviz transferinde ücret istediler. Ayrıca iş yatırım eurobond kıymetleri için onbinde 4-10 arası yıllık saklama ücreti istedi. En uygun fiyatları iş yatırım vermesine rağmen , kıymetleri uzun vade tutmak istediğim için pek hoşuma gitmedi. İleride kafasına esip onbinde 4'ü binde 4 te yapabilir sonuçta. İleride portföy genişleyince bir büyük banka daha eklenebilir belki zincire. (Vakıfbank, TEB olabilir ama daha araştırmadım)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Eskiden oleydi, orduevleri, askeri kamplar oldukca ucuz idi
    Cogunlugunda lokanta ve dukkanlar ozel oldu
    fiyatlar disari ile ayni oldu
    ole 75kurus a kola filan yok dostum

Bizim oğlanın subay babası olan arkadaşından aktardıkları...

Orduevindeki fiyatlardanmış...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    eurobondu internet bankacılığı fiyatından mı alıyorsunuz.. yoksa mt den fiyat mı istiyorsunuz..
    Garantide şube internet fiyatının altına pazarlık etmiyor. (Özel bankacılıkta düşük ihtimal ama belki farklı olabilir deneyimlemek lazım) .Burganda internet fiyatı yok direk şubeden pazarlık ediliyor. Bazen garanti internet fiyatına yakın bazen de daha yüksek bir fiyat çıkabiliyor burganda zira burgan yeterli hacme sahip değil ve kendi stok kıymetleri yok denecek kadar az. Çoğunu dışarıdan alıp satmaya çalışıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. TEB sorduğumda hazineden oran için vadeye göre 500 bin bir milyon nominal şartı var dedi .

Tek seferde o kadar alan varki o şekilde döndü yada beni sepetlemek istedi öb yetkilisi

6. https://www.memurlar.net/haber/10047...-ara-onde.html

Ekonomi ve TL deki değersizleşme MHP yi yok etmiş....

Yüzde 7 de kurtarmıyor...

2023 seçimleri için ön veri....
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Bizim oğlanın subay babası olan arkadaşından aktardıkları...

Orduevindeki fiyatlardanmış...
    Kaç tane arkadaş yok öyle bir şey demiş, yanliş biliyormuşum denileceğine hala oğlanın arkadaşının babasının vs. vs...

Hele KDV siz, OTV siz araç çok büyük bir hadi "yalan" demeyim "dezenformasyon" olmuş...

Hoş değil...

Engelliler disinda ötvsiz araba alabilen yok . Onunda şartları var her engelliye yok + kdv'si var sadece otv'si yok.

Sayfa 56/1019 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •