Sayfa 21/505 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 161 - 168 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. muroo satsın şirketi katarlılara. Kıçdan ölçen test kiti yapsınlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by doruca Yazıyı Oku
    İnvestte murat güler nikli biri totem yapmış 1 $ = 1 Rta
    🙂 Fena kumpas
    ben de hisse yorumlarına bakıyordum şimdi kuşlu sitede.Murat Güler Fan Club ismiyle hesap açmış biri patronun fotosuyla

3. Siemens in yatırımcı ilişkileri sayfasına bakın.Bireysel yatırımcılar hariç kurumsal yatırımcılar için 4 ayrı bölge için ayrı ayrı yatırım danışmanları.

https://www.siemens-healthineers.com...ations/contact

4. Muratçığım metnin içerisindeki Siemens kelimesini bile öyle saklamış ki, bizde gelmişiz saf saf "kanser ilacı, enzim vs" geyikleri yapmaca. Demek ki yanlışlıkla bulsalar, ebedi ve asla öğrenemeyiz yatırımcılar olarak. Resmen Siemens gibi bir devi madara etti, helal sana Muro !...

5. Varyant tespit kitine omicron'u rahat şekilde ilave edeceklerdir ,, kap haberi mevcut kitlerin an itibari ile omicron'u kapsamadığını anlatmış,,olumsuz algıya oynamışlar, basitçe onun la ilgili de çalışıyoruz diyebilirlerdi,ama demezlerrr

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    halka arz için kayıtlı sermaye tavanı sistemine geçiyor. bu onaylanmadan halka arz başvurusu yapamazsınız.

klasik prosedür yani. ama artık izahnameyi hazırlayıp halka arz için başvuruya hazır haldesiniz demektir.

Mg önümüzdeki yıl arzı bitirmeyi düşünüyoruz demişti. Demekki 2021 12 bilanço yapısı ile çıkacak halka arza.

bu arada, nerdeyde her çeyrek yaptığım a1 capital, güler ve rtalb bilanço tahmin analizimi bu dönem forumda açıklamayacağım.

Boşuna uğraşıyoruz faydalı olsun diye yayınlıyoruz, bir de bir kısım beyinsizin abuk subuk laflarını dinliyoruz. gerek yok

zaten bir faydası da olmuyor hisse için.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    kayıtlı sermaye tavanı zorunluluk değildir
    sermaye artışı genel kurul onayına tabidir
    kayıtlı sermaye tavanına geçen şirketler bu tavan içinde bu hakkını yönetim kuruluna devreder
    yani genel kurul vs uğraşılmaz süreç kısalır
    normalde 10 milyon sermayesi olan şirket 11 milyona arttırım yapsa spk izni genel kurul vs 6 ayı bulur
    kayıtlı sermaye tavanında 1-2 ayda spk izni hızlı olursa sermaye artışı yapılır
    borsadaki tüm şirketler kayıtlı sermaye tavanına tabi değiller
    buna geçiş genel kul onayı ile yapılır
    halka arza kayıtlı sermaye tavanının hiç bir etkisi de yoktur
    şuan kayıtlı sermaye tavanına tabi şirketler genel kurullarında yönetim kurullarına verdikleri bu yetkiyi iptal edebilirler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    maaşallah şiir gibi yazmışsınız sn. tarık [emoji846]

Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    kayıtlı sermaye tavanı zorunluluk değildir
    sermaye artışı genel kurul onayına tabidir
    kayıtlı sermaye tavanına geçen şirketler bu tavan içinde bu hakkını yönetim kuruluna devreder
    yani genel kurul vs uğraşılmaz süreç kısalır
    normalde 10 milyon sermayesi olan şirket 11 milyona arttırım yapsa spk izni genel kurul vs 6 ayı bulur
    kayıtlı sermaye tavanında 1-2 ayda spk izni hızlı olursa sermaye artışı yapılır
    borsadaki tüm şirketler kayıtlı sermaye tavanına tabi değiller
    buna geçiş genel kul onayı ile yapılır
    halka arza kayıtlı sermaye tavanının hiç bir etkisi de yoktur

Sayfa 21/505 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •