Sayfa 22/503 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 4019 madde; 169 - 176 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

  1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    maaşallah şiir gibi yazmışsınız

    spk böyle basit bir kararı niye bekletir anlamak mümkün değil genel kurul onaylamış niye bekletir 3-5 ay
    şirketin faaliyetine etkisi 0
    garip

    Halka açık olmayan ortaklıkların paylarının sermaye artırımı yoluyla halka arzı

    MADDE 7 – (1) Halka açık olmayan ortaklıklar, yapacakları sermaye artırımlarında, ortakların yeni pay alma haklarını kısmen veya tamamen kısıtlayarak paylarını halka arz edebilirler.

    (2) Kurula izahnamenin onayı amacıyla yapılacak başvuru öncesinde aşağıdaki işlemler yapılır:

    a) Ortaklık yönetim kurulunun, esas sözleşmenin Kurul düzenlemelerine ve Kanunun amaç ve ilkelerine uygun hale getirilmesi için gerekli değişiklikleri ve sermaye maddesinin değişikliğini içerecek şekilde hazırlanan madde tadil tasarılarını karara bağlaması ve ortaklık tarafından bu Tebliğin 1 numaralı ekindeki belgelerle birlikte Kurula başvurulması gereklidir. Esas sözleşme değişiklikleri, Kurulun uygun görüş karar tarihinden itibaren azami altı ay içerisinde yapılacak genel kurul toplantısında karara bağlanır. Altı ay içerisinde genel kuruldan geçirilerek onaylanmayan tadil tasarıları geçerliliğini yitirir.

    b) Ortaklığın kayıtlı sermaye sisteminde olması durumu hariç olmak üzere, TTK hükümleri çerçevesinde genel kurulca sermayenin artırılmasına ve yeni pay alma haklarının kısmen ya da tamamen sınırlandırılmasına ilişkin karar alınır. Ortaklığın kayıtlı sermaye sisteminde olması durumunda ise söz konusu işlemler esas sözleşme ile yetkilendirilmesi halinde yönetim kurulunca yerine getirilir. Yeni pay alma haklarının kısmen veya tamamen sınırlandırılmasında TTK’nın 461 inci maddesinin ikinci fıkrasına uyulur. Yeni pay alma haklarının kısmen kullandırılması durumunda ise TTK’nın 461 inci maddesinin üçüncü fıkrasına uyulur.

    (3) Bu maddede belirtilen işlemlerin yerine getirilmesinden sonra Kurulun ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmış izahname ile bu Tebliğin 3 numaralı ekinde, payları GİP’te işlem görecek ortaklıklar bakımından ise bu Tebliğin 4 numaralı ekinde belirtilen belgelerin eklendiği bir dilekçe ile izahnamenin onaylanması için ortaklık veya yetkili kuruluş tarafından Kurula başvurulur.

    (4) Esas sermaye sisteminde artırılacak sermayeyi temsil eden paylardan satılmayanlara ilişkin satın alma taahhütnamesi verilmesi zorunludur.

  2. O kap açıklamasını yaparken hiç utanmadınız mı arkadaş? Biz hissedarlara saygınız yok onu biliyoruz. SPK ya trip atıyorsunuz onu da biliyoruz, o kadar uyarıya yaptırıma rağmen hiçbir düzelme emaresi göstermiyorsunuz.

    Ticaret yaptığınız Siemens Healthineers a biraz saygınız olsun be kardeşim. O Siemens ki 120 yılı aşkın tecrübesi var ve dünyanın en büyük IVD üreticilerinden biri. Siemens e bir yalancı demedikleri kalmış. Siemens, A1 life sciences tan omicron varyant kiti satın alıyorum dememiş ki. Adamlar, A1 yaşam bilimleri ile varyant tespit kitleri konusunda işbirliği yapıyoruz, sahip olduğumuz varyant kit listesi esnek ve gelişime açık demiş. En güncel ve gündemdeki varyant omicron, onun resmini koymalarından daha doğal ne olabilir. Kaldı ki aynı resimde sadece omicron değil alpha, beta, gama ve delta simgeleri de var.

    Halka açık bir firma hissedarlarına kötülük yapmak (hissedarların hayrına olan birçok gelişmeyi paylaşmayıp bu kap ı göndermek kötülüktür) için ticaret yaptığı dünyaca saygın bir firmayı açığa düşürmeyi nasıl göze alabiliyor. Ey rta ve a1 yaşam bilimleri yöneticileri akıl tutulması yaşıyorsunuz, kendinize gelin.

    Kap açıklamasında, Siemens tweet inde omicron etiketi kullanılmıştır deniyor. Evet omicrona fokus var, ama alpha, beta, gama ve delta simgeleri de kullanılmış. Ve sizin portföyünüzde bu varyantların hepsinin tespit kiti var https://www.a1lifesciences.com.tr/pr...-mutation-only. Madem durum tespiti yapıyorsunuz bunlardan neden bahsetmiyorsunuz?

    Alpha, beta, gama ve delta varyant tespit kitleri güncel portföyümüzde mevcut olup omicron için de çalışmalarımız devam etmektedir demek çok mu zor. Veya omicrona ilişkin çalışmıyorsan şunlar şunlar olmakla birlikte omicron için henüz çalışmalara başlanmamıştır gibi yumuşak bir ifade yazılamaz mıydı? Yarın birgün omicron tespit kiti yaparsanız bu kap açıklamasını nereye koyacaksınız? Akıl alır gibi değil.

  3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. kutupbaşı hem beddua edip adama da hemde sevgili şaho diyorsun ! senin angen için beddua ettiğin adam bu zaten ! zaten adam üstüne alınmış cevap vermiş angen-rtalb forumları arası mekik dokuyup bana cevap veriyordu kendisi.
    hayek, tam bir provakatörsün, algı cı oldugunu bılıyorduk ama provakatör olduğunuda şimdi öğreneiyoruz, ben angen için bu fıaytalar çok yuksek dedım, çunku halka arzı fiatı 22 tl , defter degerı 5 tl- ve oncekeı donem rekor karınıda , arzdan önce mevcut ortaklara dagıtmıs dedım. bundan sonra angenın 22 tl defter degerıne ulasabılmesı ıcın onumuzdekı 5 yıl rekor kar acıklaması lazım dedım..rtalb saDECE KENDI DEGERLEMESINI YAPARSAK PAHALI DEDIM AMA RTALB A1 INDE SAHIBI OLDUGU ICIN PAHALI SAYILMAZ DEDIM.. BEN BUNLARI yazdıgım sırda angen halka arz olacak tı ve odugundada tavna gıdı 24 kusure cıktı. yano o fıattan alan bıle hala zararda degılmı ? yanı benı dınleseydı bıle şuan kardaydı ? pekı gelelım sana. aylarca burda algı yaptın, analız yaptın, tahsılı dedın, rekor kar dedın, a1 kapıtalın arzı ucurur dedın ! ne oldu ? mıllette sattırmadın,şimdide cıkıp hedef çarpıtıyorsun..burda motor takmış gıbı habıre yorum yazdın, sonrda sattım cıktın dedın ? nıye sattın,, rekor kar geldı ! tahsıslı bıttı ! a1 arz edecegım dedı !! sen varya sen,, senın yatacak yerın yok..

  4. Siemens' in itibarına zarar verecek bir kap yayınlamış, hatalı bilgiyı veren sıemens algısı yapmış.. okudunuzmu twetter hesabından paylasımının altındakı yorumları, dun akşam yazılan yorumları," ortagınız rtalb sızı yalanladı, ortagınız sahıbı problemlı bırı, daha neler neler, bu yorumları sadece bu ulkedekı yatırımcılar okumuyor, tum dunyada sıemns ortaklarıda okuyor.. Bız alışıgızda, sıemns bu duruma alışık mı bılmıyorum.. ınsanlar sıemns den acıklama ıstıyor, utanc verıcı bır durum. ama ınsanlarda haklı , cunku dunku acıklamanın gelme nedenı sıemnsın sayfasının altına yazılan yorumlardı .. umarım daha fazla yazarlar bugun ve yenı bır acıklama daha gelır..

  5. sabah sabah aklıma geldi;
    diyor ya şarkısın da kıraç usta,
    EŞŞEĞİ SALDIM ÇAYIRA.........hah tamda öyle şimdi durumumuz!AYNEN
    BU ŞARKIYI PATRON MURAT GÜLER BEYEFENDİYE VE YANDAŞLARINA ATFEN ...........

    ARZEDİYORUM EFENİM..

  6. Yaşasın Siemens ve RTA yatırımcı kardeşliği...Yatırımcının gerçek dostu Siemens.Sana gavur diyenler dönsün biryerlerine baksın.

  7. murat guler fan da, hayek' ın yorumları paylasılıyor. murat guler bu hayek i pundumuna getirip bır yakalarsa varya.. kulaklarından çeker..

  8.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Yaşasın Siemens ve RTA yatırımcı kardeşliği...Yatırımcının gerçek dostu Siemens.Sana gavur diyenler dönsün biryerlerine baksın.
    Dünkü şirketın kap yayını tamamen sıemsn twetının altına yazılan yorumlardan ötürü, şimdi yatırımcı iyi bır kanal buldu, artık cevap alamadıkça sıemnsın paylasımının altına yazarda yazar.. şirket ıcın ne kadar kötu bır ızlenım bu.. sıemns mutlaka bu konuda bılgı ıster..

Sayfa 22/503 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •