hayek, tam bir provakatörsün, algý cý oldugunu býlýyorduk ama provakatör olduðunuda þimdi öðreneiyoruz, ben angen için bu fýaytalar çok yuksek dedým, çunku halka arzý fiatý 22 tl , defter degerý 5 tl- ve oncekeý donem rekor karýnýda , arzdan önce mevcut ortaklara dagýtmýs dedým. bundan sonra angenýn 22 tl defter degerýne ulasabýlmesý ýcýn onumuzdeký 5 yýl rekor kar acýklamasý lazým dedým..rtalb saDECE KENDI DEGERLEMESINI YAPARSAK PAHALI DEDIM AMA RTALB A1 INDE SAHIBI OLDUGU ICIN PAHALI SAYILMAZ DEDIM.. BEN BUNLARI yazdýgým sýrda angen halka arz olacak tý ve odugundada tavna gýdý 24 kusure cýktý. yano o fýattan alan býle hala zararda degýlmý ? yaný bený dýnleseydý býle þuan kardaydý ? peký gelelým sana. aylarca burda algý yaptýn, analýz yaptýn, tahsýlý dedýn, rekor kar dedýn, a1 kapýtalýn arzý ucurur dedýn ! ne oldu ? mýllette sattýrmadýn,þimdide cýkýp hedef çarpýtýyorsun..burda motor takmýþ gýbý habýre yorum yazdýn, sonrda sattým cýktýn dedýn ? nýye sattýn,, rekor kar geldý ! tahsýslý býttý ! a1 arz edecegým dedý !! sen varya sen,, senýn yatacak yerýn yok..
Yer Ýmleri