Ustad
%10 u cokuste nasil kullaniyosunM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad
%10 u cokuste nasil kullaniyosunM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeli olarak yerli hisse, değişken ve dövize dayalılardan alım yaptım, tabi çöküş falan yoktu ama artışa dayanamadım.
Kalan TL ile de eğer bir gerileme olursa bist 30 hisselerine yatırım yapan fonlardan almayı planlıyorum.Ama o fırsatı bulamadım hala.
Yanlız benim vade biraz uzun
Kısa ve orta vade düşünenlere pek uymayabilir benim plan.
Uzun vadeli düşünce arsa gayrimenkul ve araç dışında şu anda yatırım yapacak başka bir yer de görünmüyor zaten, benim gibi yılların mevduatçıları bile neredeyse tamamen riske giriyor mecburen, tabi burada önemli olan düşüşlerde panik yapmamak ve kademeli alımlar yapabilmek herhalde, bunu da becerebiliriz umarım.
MB dün 500 milyon, bugün 800 milyon dolar satmış; ve kur sadece 10 kuruş düşmüş.
valla ben bugün viop kapanışında verdim eldeki long viopları. faiz indirimi öncesi tuzaktan korkuyorum. armudun büyüğü heybede olabilir. katarla yapılan bir yığın anlaşmadan sonra 800 milyon dolar kulağa düşük geliyor. haftaya faiz kararı sonrası 14 üstü bi ralli tetiklenirse tekrar alıcı olurum. şimdilik bu kazançlardan sonra kaleiçinde güzel bi haftasonu eğlencesinin zamanı: ) yağmur fırsat verirse tabi..
"bunu da" dediğin şey dünyanın en zor şeyi zaten.Yazldığı gibi kolay değil bu işler.Dengeli bir portföy yap fazla oynaşma, gayet de güzel sonuçlar elde edersin.En basiti HSA+KUB kobinasyonuyla bile çok tatminkar kazançlar sağlanabilir.Sadece bir örnek.Değişken fonlarla çok güzel kombinasyonlar çıkıyor ortaya, öyle deli gibi kafa tormaya gerek yok bütün gün.
Dediğine göre barajı 15 e çekeceklermiş
https://mobile.twitter.com/mustfsnmz...728293376?s=21
Yer İmleri