Sayfa 616/1001 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Forumda su problemi cozmeye yardimci olacak kimsecikler varmi ?

spot 600.000tl degerinde eregli vadeli long acmak istesek
    Ayni zamanda 600bin degerinde 3 banka vadelide shortlamak istesek
    yani 200bin garanti 200bin ykb 200bin de vakvak

Kac lot vadeli eregli ykb garan ve vakvak acmak lazim ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Hislerim bizimle alakalı sıkıntılı gelişmeler olacak diyor. Eğer ucunda seçim varsa ilk işaret asgari ücret zammı beklenti dahilinde olursa. RTE nin tüm planlarını bozan Kılıçtaroglu nu, akp oylarına takip olacak deva saadet gelecek partilerine operasyon. HDP PKK operasyon olur. Yeni yılda Döviz düşecek enflasyon düşecek. Bak dediğim çıktı dahada düşecek algısı. Kamuoyu yoklamasında seçilme ihtimali varsa seçime gideriz. Az farkla kaybederse bir şekilde iptal olur. Ezici bir çoğunlukla kaybederse bir ihtimal yenilgiyi kabul eder. Bu sürede kaçacak kaçar mali mülkü devreder. Yurtdışı gezisinde hasta olur gelmez.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Forumda su problemi cozmeye yardimci olacak kimsecikler varmi ?

spot 600.000tl degerinde eregli vadeli long acmak istesek
    Ayni zamanda 600bin degerinde 3 banka vadelide shortlamak istesek
    yani 200bin garanti 200bin ykb 200bin de vakvak

Kac lot vadeli eregli ykb garan ve vakvak acmak lazim ?
    amaç ne amaç hedge ise çalışmadı bankaları asla almıyorlar,aslında dediginiz rakamlar belli ama önermem,çok güçlü teminat olsada önermem,önerim bankalar hala ucuz düştükçe alınabilir,teminat yönetimini bilmeyen voptan para kazanamaz,bilen ise servet yapar

cumbaba istanbul ibb yi almaamız lazım dedi,arkasından süleyman 500 terorist var dedi,çok tehlikeli laflar bunlar kayyum falan filan aman allah borsacıyıda korusun

5. Yorum degil sadece rakamlari sormustum ben

Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    amaç ne amaç hedge ise çalışmadı bankaları asla almıyorlar,aslında dediginiz rakamlar belli ama önermem,çok güçlü teminat olsada önermem,önerim bankalar hala ucuz düştükçe alınabilir,teminat yönetimini bilmeyen voptan para kazanamaz,bilen ise servet yapar
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Kasım ayı başında altın aldım. Kartın limitine altın alayım dedim. Buna önceden kadar vermiştim. 30 Gr altın limitim vardı. Alsam 7 bin TL kar vardi. Bu mantık arayış içinde olanlar için yığılma olursa genele yayılırsa bunun önünü kimse alamaz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kasım ayı başında altın aldım. Kartın limitine altın alayım dedim. Buna önceden kadar vermiştim. 30 Gr altın limitim vardı. Alsam 7 bin TL kar vardi. Bu mantık arayış içinde olanlar için yığılma olursa genele yayılırsa bunun önünü kimse alamaz.
    merhaba .meslegim geregi cevap vereyim artık kuyumcular takı haricinde işçiliksiz altın malesef satamıyor,çünki fiş fatura kesmek zorunda oluyor,maliyet çok eskide kaldıgı için yarı yarıya kar çıkıyor,artık takı harici kredi kartı kabul edilmiyor ne günlere geldik demi

8. Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B+" ve yerel para birimi cinsinden kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü ise "durağan"dan "negatif"e çevirdi

Bunlar da negatife çekti.... bir sonraki faiz indirimden sonra not düşüşü gelir...
    Son düzenleme : Desperado; 11-12-2021 saat: 03:27.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 616/1001 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •