Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    OLD stopaj sıfır
    OJT stopaj sıfır
    FFP ve FFH'de sıfır stopaj.

Kesin bilgidir.
    ITP ? peki nasıl ?

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    ITP ? peki nasıl ?
    Karma fon.
    O yüzden stopaj var.

3.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Pdd %0,183+
    opb %0,336+
    nzh %0,146+
    rpd %0,218+

KUB %0,632+ Kesin olmayabilir açıklananla tutmadığı oluyor.
    teşekkürler. mkk'dan bakıyorsunuz değilmi? mkk'da yeni günün fon fiyatları her gün saat kaç gibi güncelleniyor?

4. İçerisinde yabancı hisse senedi bulunduran fonlar !

İçerisinde yabancı hisse senedi bulunduran fonlar stopaj kapsamındadır.

5. ija çakmış gene pazartesiye -0,2'yi: ) düşüşe hazırlık için öyle gerekiyorsa zaar..dua edelim de öyle olsun: )

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    zor tabi orası öyle, herkesin risk algısına göre zorluğu da değişiyordur, çok risk alana göre daha zordur, benim gibi orta risk alana göre daha az zordur gibi, zaten burada dengeli portföy yapmak sorun oluyor işte, mesela elimde kub var, hsa yı bilmiyordum ona da bakayım, kub dışında çeşitli değişkenler, yabancı fonlar da var ama portföye göre miktarları düşük, yani çıkıştan tam faydalanamadım, kafamı karıştıran bunların miktarlarını ne zaman ve ne kadar arttırmalı, bist düşerse hisse yoğunlardan mı eklemeli veya altın, eurobond fonlarından da alamalı mı gibi şeyler.
    İşte orta riskli biriysen kendin bu zamanlama işiyle fazla uğraşma diyorum.En basitinden HSA+KUB ile hisse+yabancı hisse+eurobond+faiz bacaklarını kullanıyorsun.Bunların ağırlıklarını portföy yöneticisi denen adamlar yapıyor zaten.Bu kombinasyonu sadece bir örnek diye verdim, yapasın diye değil.Zamanlama dediğin şeyin en babasını yapan IPB var.AED var, 1 yıldan fazla tutunca stopaj yok.OPB var döviz+hisse+faiz hepsi var.IJA/TGA/FID var agresif takılan.OPL/FFH var R3 olan.Stopajsız fon sepetleri var FFP+YAN+YAC+GJB +FFP .Nitelikli yatırımcısan bir fona 90-100 bin yatırıcaksan TPP var.Şahsen benim portföyüm R4-R5 değişkenlerle dolu.Biraz da TTA.KUB olduğu için başka yabancı fon almadım, gerek yok.Son zamanlarda stopajsız olduğundan OJT'ye meylettim.OPB+FFP+HSA+FID+AED+GZM+TPP+KUB ile gayet şık getiriler oluşuyor.Yanına da OJT+TTA ve HVS+OPH koydum biraz o kadar, çok da gerekli değil bence.Sepetimi illa kendim oluşturacağım diyorsan Ataportföy ,İşportföy, Tebportföy aylık bültenlerini takip et, ordaki dağılımlardan kendine bir fikir çıkar.Aslında söylemek istediğim aşırı hareket çok gerekli deği, kendine uyan fonu bul yat üstüne.Mesela IPB bana göre değil ama belki sana göre iyidir.

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    ITP ? peki nasıl ?
    Ojt 1 gün sonradan mı takip ediyor

8.  Alıntı Originally Posted by omer1020 Yazıyı Oku
    İçerisinde yabancı hisse senedi bulunduran fonlar stopaj kapsamındadır.
    Hatalı bilgi.
    Tamamı yabancı hisse olanlar stopaja tabi.Zaten adlarında da yabancı derler onlar.
    Yerli yabancı karma yapan fon sepetleri değil.

Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •