Geçenlerde DMO anlaþmasýnýn süreli mi yoksa miktar bazlý mý olduðu tartýþmasýnda süreli olduðunu söylemiþti. 2 aydan fazladýr sipariþ (yatýrýmcý iliþkilerinden teyit ettiðimi hemen geride yazmýþtým) alýnmadýðýna göre þimdi anlaþýlýyor ki miktar bazlý bir anlaþmaymýþ. Zaten Eylül ayýnda patýr kütür yapýlan teslimattan da anlaþýlmýþtý. De bu çocuk yýl sonunu iþaret edince bir ümit kalmýþtý içimizde ha bugün ha yarýn KAP gelir diye.

Þunu demek istiyorum. Bildik bilmedik, yalan yanlýþ þeyler yazarak insanlarý gereðinden fazla beklentiye sokmayýn. Kimseye bir faydasý yok bunlarýn. Gerçeklerin bir süre sonra ortaya çýkma gibi kötü bir huyu vardýr, sadece saygýnlýðýna zarar verirsin. Bende saygýnlýðýn var mý dersen "0" yazýyla sýfýr. Öylesine, çoðunlukla da gülmek için okuyorum.

*

Ümit Fýrat'a gelince...Anlaþýldýðý kadarýyla adam gayet egolu hatta kibirli bir tip. Ben yaptým, ben ettim. Geçen ki distribitörlük anlaþmasýný da o yaptý sanki. RTALB yerine A1 Yaþam'a vermeleri bunu gösteriyor. Muratçýðým zaten bu iþlerden zerre anlamaz. Sorsan kit ne diye onu bilmez. Esasen yapýlan þey tamamen alýþýna veriþim. RTALB'e Malatya'da fabrika kursun diye tahsisliden verilen para A1 Capital & Ümit Fýrat ikilisine gitmiþ. Yani aslýnda A1 Yaþam'dan kazandýðýmýzý Ümitçiðime peþinen ödüyoruz gibi bir durum var ortada.

Uzaktan baktýðýnda imtiyazlý hisseler hariç adamýn elinde tek kuruþ hisse yok iyi mi ? Buna aylýk 50- 60 milyar Tl para çeviren A1 Capital de dahil. Allah etmesin A1 Capital terste kalsa da týrtlasa, bütün yük RTALB & GLRYH yatýrýmcýlarýnýn üzerinde. Ýþte biz buna finansal deha diyoruz.

Genel kurulda "hissemiz çok ucuz kaldý" dediðinde "e o zaman hisse al" diyenlere kem küm...