Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku

Uzun zamandır paylaşım yapmamıştım. İçinde bulunduğumuz durum ile 2001 krizi sonrası oluşan ve yaklaşık 2 sene süren taban oluşumu birbirine çok benzer acaba yeniden endeks 5-6 dolarları görürmü ?
    TL yeniden aşırı değerli hale gelirse GÖRÜR,ÖRNEK 2007,2010 ,2013 ....

Geçenlerde kızımın çalıştığı hastanede Hemşiler direniş yapmış..
    DR.lara zam geliyor.Bize niye yok?

Böyle bir gerçek var mı? Yok..
    Emekli maaşını düşük tutmak için bir sürü hileli işler yapıyor, Sağlık BAkanlığı..
    Net maaşı Dr.ların 3000 TL civarı..Üzerine bir sürü ilaveler..

Dr'lardan nefret eden bir iktidar var..Onu biliyoruz..
    Sürekli boş haberlerle kışkırtma ile ellerine ne geçer anlamıyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    iktidar değişince dolar çakılacaktır muhtemelen bu durumda zaten dolar bazlı ciddi bir yükseliş yapmış olur endeksimiz...yani eski zirveleri seçimlerden sonra görmesi mümkün olabilir...ama bu önümüzdeki 1,5 yıl için hayalden öteye geçemez herhalde...

Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku

Uzun zamandır paylaşım yapmamıştım. İçinde bulunduğumuz durum ile 2001 krizi sonrası oluşan ve yaklaşık 2 sene süren taban oluşumu birbirine çok benzer acaba yeniden endeks 5-6 dolarları görürmü ?

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    iktidar değişince dolar çakılacaktır muhtemelen bu durumda zaten dolar bazlı ciddi bir yükseliş yapmış olur endeksimiz...yani eski zirveleri seçimlerden sonra görmesi mümkün olabilir...ama bu önümüzdeki 1,5 yıl için hayalden öteye geçemez herhalde...
    Ben kur atağının devam edeceğini düşüyorum. Evet seçimden sonra bir iktidar değişikliği ve kurda kur gerileme bekliyorum.

5. 100gr Sarıkız la 7k benjo alicam ,evde dursun
    Hatta evdekilere hile söylemeyi düşünmüyorum..kaçak akım gibi en güzeli..

Türk toplumu din defterini kapamadan siyasi anlamda stabil bir konuma gelemeyecek:

* din defteri derken siyasi tüm hedeflerinden uzaklaştırılmış bir din demek istiyoruz.. tıpkı avrupada 15. ve 16. yy da oluşan atmosfer ve dinin yenilgiye uğratılması..ancak ondan sonra insan rasyonel olarak kararlarını vergi, insan hakları ve hukuk gibi yaşamı önceleyen konularda verecektir siyasi alternatiflerini değerlendirirken

* oysa şu anda şeriat (din devleti) gibi bir isteği olan bir kesim ve bunlarla beraber hareket eden her devrin adamı diyebileceğimiz çıkarcı bir kitle var..

* anketler bu kadar rezalete rağmen ve borca rağmen ve ülkenin kaynaklarının peşkeş çekilmesine rağmen hala %40 civarı bir destek gösteriyor.. ki seçim yaklaştığında bu destek artacaktır..

dolayısıyla ben ekonomik sıkıntıların bir iktidar değişikliğine yol açacağını düşünmüyorum. muhalefetin şimdiden seçim kazanılmış havasında olmasını da anlamıyorum, artık 20 yıl önceki toplum yok, devlet gücünü tatmış siyasi islam var.. toplumun alt seslerini dinlerseniz sarsılmaz bir din devleti isteği olan kesim var ki bunlar ne olursa olsun "halifelerine" oylarını verecekler.. yenişafak ve benzeri yayınlarda bu oy verme davranışı kutsanıyor, amaca giden yolda her türlü kusurlar affedilmeli deniyor..

dolayısıyla.. hayal aleminde yaşayan bir muhalefet var maalesef.. ekonomi üzerinden değil her alanda bir retorik geliştirmeleri gerek.. ekonomi yeterli değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

ilk 3 ayda top 10 na girmişik rallide
    hala beğenmiyorsunuz.
    Demek sizde Bloomberg terminali var.
    Şampiyonlar liginde olmak güzel tabii, Hürmetler Abi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

8. Kjmse evde araba yemiyordur lakin stok araba saklayan kurban edilmis

Sayfa 637/1001 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •