Sayfa 638/1001 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Seçimlerde bir değişiklik olacağına şahsen bende inanmıyorum...
    Erdoğan girdiği seçimlerin hiç birisini kaybetmedi, onu da kaybetmeyecektir..

Toplumun sosyal yapısı değişti, 2000'lerdeki gibi bir kriz olsa hatta daha kötüsü olsa da insanların tepkileri farklı..(Ki kısmen öyle sayılırız..)
    Her gün dışarıda onlarca insanla karşılaşıyorum...Kimse yaşanılan ekonomik durumdan dolayı iktidarı suçlamıyor, bazıları inanılmaz derece moralimi bozuyor maalesef...Bilakis çok daha fazla bir bağlanma görüyorum..
    Ne yazık ki durum bu...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Bilanço analizi yapma kabiliyetim yok ama Jako'nun verdiği excel listesindeki veriler doğruysa aşağıda yazdıklarım çok hafif kalır.
    Videonun 4. dakikasında pgsus'dan çok olumlu konuşup algı yapmaya çalışıyorlar. Bu aracı kurum tezgahtarlarının yatacak yerleri yok...
    https://www.youtube.com/watch?v=j4b1mtn5oEs
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Seçimlerde bir değişiklik olacağına şahsen bende inanmıyorum...
    Erdoğan girdiği seçimlerin hiç birisini kaybetmedi, onu da kaybetmeyecektir..

Toplumun sosyal yapısı değişti, 2000'lerdeki gibi bir kriz olsa hatta daha kötüsü olsa da insanların tepkileri farklı..(Ki kısmen öyle sayılırız..)
    Her gün dışarıda onlarca insanla karşılaşıyorum...Kimse yaşanılan ekonomik durumdan iktidarı suçlamıyor, bazıları inanılmaz derece moralimi bozuyor maalesef...Çok daha fazla bir bağlanma görüyorum..
    Ne yazık ki durum bu...
    Yapılmış anketler var %40 a bile yaklaşamıyor cumhur ittifakı olağandışı birşey olmazsa doğru aday çıkarsa millet ittifakı seçimleri çok kolay kazanacaktır.En basit ispatı yerel seçimler bütün büyük şehirleri millet ittifakı aldı. 2018 ekonomik krizi sonrası kırılım başladı bu önümüzdeki seçimlerde bu kırılım daha net görülecek

4.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Yapılmış anketler var %40 a bile yaklaşamıyor cumhur ittifakı olağandışı birşey olmazsa doğru aday çıkarsa millet ittifakı seçimleri çok kolay kazanacaktır.
    Anketlere çok fazla güvenmiyorum...
    Ben gerçek hayatta birebir yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım...
    Erdoğan güçlü bir karakter, yaptıklarından ziyade söyledikleri büyük bir kesim tarafından adeta tartışmasız bir şekilde kabul görmesini sağlıyor..

Onun karşında kamuoyunda anılan adayların hiçbir şansı yok benim düşünceme göre..

5.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Anketlere çok fazla güvenmiyorum...
    Ben gerçek hayatta birebir yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım...
    Erdoğan güçlü bir karakter, yaptıklarından ziyade söyledikleri büyük bir kesim tarafından adeta tartışmasız bir şekilde kabul görmesini sağlıyor..

Onun karşında kamuoyunda anılan adayların hiçbir şansı yok benim düşünceme göre..
    Neyse hayırlısı kimse o olsun diyelim .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    thy hesabı yanlış. ilk gördüğüm hata

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Bilanço analizi yapma kabiliyetim yok ama Jako'nun verdiği excel listesindeki veriler doğruysa aşağıda yazdıklarım çok hafif kalır.

7.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Yapılmış anketler var %40 a bile yaklaşamıyor cumhur ittifakı olağandışı birşey olmazsa doğru aday çıkarsa millet ittifakı seçimleri çok kolay kazanacaktır.En basit ispatı yerel seçimler bütün büyük şehirleri millet ittifakı aldı. 2018 ekonomik krizi sonrası kırılım başladı bu önümüzdeki seçimlerde bu kırılım daha net görülecek

8.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Neyse hayırlısı kimse o olsun diyelim .
    Evet ülkemiz için en hayırlısı neyse o olsun, umarım daha fazla zarar görmeyiz..

Sayfa 638/1001 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •