Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 76/1019 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Faiz artisi yapmadan kac ay dayanabilirler ben onu merak ediyorum .selcuk iyice uçmuş 30 diyor 15te bile ticaret biter kim kime ne saticak .
    adam sallayarak efsane oldu faiz indirimi devam ederse her şey olabilir faizi 9 a indirme hedefi varsa selçuk haklı çıkabilir zaten açlıkla imtihan edileceksiniz uyarısı da geldi artık birikim yerine karnımızı nasıl ucuza doyururuzu konuşuruz burada

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanının din değiştirerek Hristiyan olma ve bunu televizyonlarda tüm halka ilan etme ihtimali , IMF ile anlaşma ihtimalinden fazladır.

NOT: Din değiştirme gibi bir olasılık olduğundan değil sadece bu düşük ihtimalin ne denli düşük olduğunu belirtmek için böyle bir benzetme kullandım.
    Başka seçenek var mı ? Hangi ülkenin vergi verenleri, bizim ihtiyacımız olan parayı bize verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bir yandan dolar 14 seviyesinde 3 kez müdahale geliyor stopaj indirimi uzuyor öte yandan haftaya en az 100 baz puan faiz inecek kredi çekip dolar almayın ahlaksızlık deniyor dolar hiç sebep yokken roket gibi fırladı diyor öte yandan kur çıkacak japonya olacaz 6 aya deniyor ve seçime az kalmışken hiperenflasyona gidiyoruz gerçekten tuhaf

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanının din değiştirerek Hristiyan olma ve bunu televizyonlarda tüm halka ilan etme ihtimali , IMF ile anlaşma ihtimalinden fazladır.

NOT: Din değiştirme gibi bir olasılık olduğundan değil sadece bu düşük ihtimalin ne denli düşük olduğunu belirtmek için böyle bir benzetme kullandım.

Fetö darbesinin finansçısı ilan edilen BAE ile yakınlaşmalar anlaşmalar.
    İsrail ile flörtleşmeler.
    İMF ile de gerçekleşebilir.

sonuçta denize düşen yılana sarılır.

daha evvelden de reyis basgan ın çoooook U dönüşü yaptığına şahit olduk.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Bildiğim kadarıyla premier miles kart premier statüde olduğunuz sürece ücretsiz.Ama aynı anda hem normal premier kartınız hem premier miles ınız olamıyor. Premier statüdeyseniz premier kartı premier milesa çevirtebiliyorsunuz, ücretsizdi diye hatırlıyorum , ama bir müşteri hizmetlerine sorun isterseniz. Yurtdışı gezmeyi seviyorsanız, illaki oralarda harcama oluyor, ya da haftasonları restorant ve internet alışverişlerinden faydalanırsanız avantajlı oluyor. Artık kurdan dolayı , yurtdışı avantajı minnacık kalıyor , ama akmasa da damlıyor. Ben premier grupta olmak için ekstra bir işlem yapmıyorum , çok eskiden aldığım eurobondum hsbcde , üzerine oturdum kalkmıyorum yıllardır , satış ya da ilave de yapmıyorum farklı bir ışın koduna da. En son gezi olayları çıkarken ortalık karışabilir düşüncesiyle bir miktar azaltmıştım , ona da afedersiniz köpek gibi pişmanım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla premier miles kart premier statüde olduğunuz sürece ücretsiz.Ama aynı anda hem normal premier kartınız hem premier miles ınız olamıyor. Premier statüdeyseniz premier kartı premier milesa çevirtebiliyorsunuz, ücretsizdi diye hatırlıyorum , ama bir müşteri hizmetlerine sorun isterseniz. Yurtdışı gezmeyi seviyorsanız, illaki oralarda harcama oluyor, ya da haftasonları restorant ve internet alışverişlerinden faydalanırsanız avantajlı oluyor. Artık kurdan dolayı , yurtdışı avantajı minnacık kalıyor , ama akmasa da damlıyor. Ben premier grupta olmak için ekstra bir işlem yapmıyorum , çok eskiden aldığım eurobondum hsbcde , üzerine oturdum kalkmıyorum yıllardır , satış ya da ilave de yapmıyorum farklı bir ışın koduna da. En son gezi olayları çıkarken ortalık karışabilir düşüncesiyle bir miktar azaltmıştım , ona da afedersiniz köpek gibi pişmanım
    Premier kartin premier milesa cevrilmesi yillik belli bir ucret karsiliginda.
    Ben de para vermek istemedim pek.
    Ben beles seyleri severim.
    Huyum kurusun

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Başka seçenek var mı ? Hangi ülkenin vergi verenleri, bizim ihtiyacımız olan parayı bize verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yahu illa bize para verilecek diye bir kural mı var..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Fetö darbesinin finansçısı ilan edilen BAE ile yakınlaşmalar anlaşmalar.
    İsrail ile flörtleşmeler.
    İMF ile de gerçekleşebilir.

sonuçta denize düşen yılana sarılır.

daha evvelden de reyis basgan ın çoooook U dönüşü yaptığına şahit olduk.
    Reyiz pragmatik bir kisilige sahiptir.
    Bunu gecmiste defalarca gorduk.
    Imf ile de anlasir.
    Bae ile de..
    Bunu cok gusel de pazarlar ayrica.

Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 12-12-2021 saat: 19:04.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 76/1019 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •