Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Soranoglu Yazýyý Oku
    Ben size kaynak gösterin dedim. Daha önce selçuk ecza ve icg hakkýnda verdiðiniz hatalý bilgileri kaynaklarýný da sunarak düzeltmiþtim. Lütfen doðruluðundan emin olduðunuz bilgileri paylaþýn, bilgiyi aldýðýnýz kaynakla birlikte. Ben biliyorum demeniz o bilginin doðru olduðu anlamýna gelmez, böyle bir doðrulama metodu yok.
    Siemens sitesinde nasýl iþbirliði yaptýðý yazýyor. Hakkýmýzda kýsmýný okuyun . Þirket politikasýný okuyun

DSÖ nün çaðrýsýný okuyun.

Siemen "in uluslararasý misyonu satýrýný iyi okuyun

Eminim sizde anlarsýnýz bu anlaþmalarýn altýnda yatan sebebi
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Siemens sitesinde nasýl iþbirliði yaptýðý yazýyor. Hakkýmýzda kýsmýný okuyun . Þirket politikasýný okuyun

DSÖ nün çaðrýsýný okuyun.

Siemen "in uluslararasý misyonu satýrýný iyi okuyun

Eminim sizde anlarsýnýz bu anlaþmalarýn altýnda yatan sebebi
    Kardeþim link koy link, baðlantý ver, anlamýyorsun herhalde.

Misyon, politika, anlaþmanýn altýnda yatan sebep diyerek konuyu saptýrmayýn. Bunlarý sormadým ben size. Mesajýnýzda yazdýðýnýz Siemens in 73 laboratuvarla yaptýðý ortaklýk nerede yazýyor? Siemens neden sadece A1 yaþamla ilgili tweet atýyor, kalan 72 laboratuvardan bahsetmiyor?

Kiþiliðiniz beni ilgilendirmez iyi birine benziyorsunuz ama yazdýklarýnýzýn tamamý boþ lakýrdý ve hamasetten ibaret.

3.  Alýntý Originally Posted by Soranoglu Yazýyý Oku

Misyon, politika, anlaþmanýn altýnda yatan sebep diyerek konuyu saptýrmayýn. Bunlarý sormadým ben size. Mesajýnýzda yazdýðýnýz Siemens in 73 laboratuvarla yaptýðý ortaklýk nerede yazýyor? Siemens neden sadece A1 yaþamla ilgili tweet atýyor, kalan 72 laboratuvardan bahsetmiyor?

Kiþiliðiniz beni ilgilendirmez iyi birine benziyorsunuz ama yazdýklarýnýzýn tamamý boþ lakýrdý ve hamasetten ibaret.
    keþke sizde baþkalarýnýn olumlu düþüncelerini karalama yerine , bir bilgi bir deðerleme yapsanýzda býzde faydalanmýþ olsak. varsa yoksa milletin yazdýklarýný ýtýbarsýzlastýrma çabasý. herkesýn her dedýgý yalan faredelým, peký sýz sýz ne dýyorsunuz. belge ve býlgýye dayalý analýzlerýnýzý öðrenem ýsterýz. beklýyoruz.. yoksa verecegýnýz hýcbýr býlgý yok ve gorevýnýz ýnsanlarýn yazdýklarýný ýtýbarsýzlastýrmak mý ?

4.  Alýntý Originally Posted by Soranoglu Yazýyý Oku

https://www.siemens-healthineers.com...ion-leadership
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •