Sayfa 722/1001 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şahit abi yapma büüüle gözünü seveyim biri sahiden inanır, para ne arar bizde sıradan fakir halkın bir üyesiyim, akşam pazarı ucuzluğu olursa seviniriz eve ekmek götürürüz olmasada yabcak bişii yok, hanıma 30 gram bilezik borcum duruyor hemide gramını 773 den bozdurduydum
    sen nettin üle?
    fena çarpılmışsın sen.
    iban ver de kurtaralım seni.
    üjj miligram benden. asdadas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

call ve put opsiyonlarında volatilite fiyatlaması değişik bugün.. call implied volatilitesi ortalamada daha yüksek put'a göre.. long yönde bir iştah var gibi fiyatlanmış durumda.. vadeli de bunu yansıtıyor teorik ile olan fark ile ama yine de dikkatli olmakta fayda var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sen nettin üle?
    fena çarpılmışsın sen.
    iban ver de kurtaralım seni.
    üjj miligram benden. asdadas.
    Çarpılmayı geçtim abi, akşam eve gidince ben demedim mi demesi yetiyor
    benden daha iyi ekonomist olduğu tescillendi, yabcak bişii yok. hem fakiriz hemde akılsız
    demek ki, kulakları cınlasın 6-7 yıl önce tanıdığım soydan abinin pala" hem paranızı hemde aklınızı alır "sözü gerçekleşiyor
    Bende hep sorardım kendi kendime acaba aklımızı nasıl alırlar diye
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bu BBVA!ya sen gel yüksek oranlı bir bedelli yap hem sen kazan hem memleket kazansın derler mi acaba? O sırada %51 i geçince çağrı olmuyor diye biliyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çarpılmayı geçtim abi, akşam eve gidince ben demedim mi demesi yetiyor
    benden daha iyi ekonomist olduğu tescillendi, yabcak bişii yok. hem fakiriz hemde akılsız
    demek ki, kulakları cınlasın 6-7 yıl önce tanıdığım soydan abinin pala" hem paranızı hemde aklınızı alır "sözü gerçekleşiyor
    Bende hep sorardım kendi kendime acaba aklımızı nasıl alırlar diye
    Ekran izlerken yüzlerce düşünece gelip geçiyor. Eğer nasibin iyi ise doğru yönde düşünceler baskın oluyor, nasibin yoksa ters yönde yeterli sağlam düşünce oluşuyor, tam sırtımı yaslalayım derken paran birden buharlaşmaya başlıyor onu kurtarayım derken iyice debeleneliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    12.54 üzerinde GARANTİ TAVAN OLUR MU?

BU KADAR SIKIŞMADAN SONRA direnç aşılırsa bir şeyler olmalı.

7. la yoksa dünkü toplantıda matbaada basın bizim hisseleri alın mı dediler

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ekran izlerken yüzlerce düşünece gelip geçiyor. Eğer nasibin iyi ise doğru yönde düşünceler baskın oluyor, nasibin yoksa ters yönde yeterli sağlam düşünce oluşuyor, tam sırtımı yaslalayım derken paran birden buharlaşmaya başlıyor onu kurtarayım derken iyice debeleneliyor.
    Bu konuda kesinlikle haklısın abi, nasip
    Az önce bir hissede satış yapayım diye tuşa basacaktım ki üc gademe aşağı çektiler fiyatı, bende iptal ettim.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 722/1001 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •