Sayfa 753/1001 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    ayı barı neye benziyor
    Şu ankine benzemiyor .

Misal tom cons 7 haftadır ATH yakamadığı barlar gibi

2. Özgür Demirtaş tam videosu bulan varmı,ben bulamadım. Bir ses kaydı var,sadece ses birde yankılı bir kayıt var.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gündem dolar ve ekmek fiyatları oldu, Suriye, göçmenler, covit arka plana düştü.

Habertürk'de Teke Tek'deki gazeteci Çiçek'in dediğine göre buğday çiftçiden 2300 TL civarında alınmış şimdi 4-5 bin lira olmuş. Konya'da insanlar ambar inşa edip buğday stokluyorlarmış. Yarın haber yapacaklarmış.
    Ariston abim Konya'da köylüde buğday yoktur. Harmandan bir şey çıkmadı ki. Çoğu tarlaya biçer döver girmedi. Un fabrikaları yem fabrikalarında vardır stok. Unlu mamuller sattığımız için ülke olarak yetmiyor aynı otomobil gibi ithal edip işleyip satıyoruz makarna bisküvi türü gibi.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Habertürk'de dışarıdan 200 milyar getirip bozdurma planı olabilir dendi, o şekilde seçimi iktidar kazanabilirmiş.
    1 milyar dolar borç veren yok yahu..
    200 nereden çıktı?

Sallamış biri..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu yıl konya ovasında tarlasına gübre atan %10 bile değildir. En iyi ihtimal%30 kayıp olur. Yağmur yağmazsa kış olmazsa Rabb'im sonumuzu hayırlı etsin.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abim Konya'da köylüde buğday yoktur. Harmandan bir şey çıkmadı ki. Çoğu tarlaya biçer döver girmedi. Un fabrikaları yem fabrikalarında vardır stok. Unlu mamuller sattığımız için ülke olarak yetmiyor aynı otomobil gibi ithal edip işleyip satıyoruz makarna bisküvi türü gibi.
    Programda TİGEM'den bahsedildi 3200 km2 arazisi var. Özellikle güneydoğuda modern sulama yapılan araziler TİGEM'e ait olabilir.

Belki savaş mavaş durumları olabilir diye stok yapıldı. Fırıncılara verilmek üzere un fabrikalarına düşük fiyattan satılıyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    1 milyar dolar borç veren yok yahu..
    200 nereden çıktı?

Sallamış biri..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Erol Mütercimler dedi, yani ancak öyle bir şey olursa seçim kazanılır ve yaşadıklarımız anlamlı olabilir diye. Yapılanları anlamaya ve bir sonraki aşamada ne yapacaklar tahmin etmeye çalışıyor analistler.

8. Ekşi sözlük başlık açmış PPK için.
    Bence indirim fiyatlandı, bunlar artış olabilir diyor.

Dolar düşer ise bu sefeer dolar bazında ucuz kaldık söyleminin altı zayıflar.

https://eksisozluk.com/14-aralik-202...?a=popular&p=1
    "14 aralık 2021 faiz artışı olacağı iddiası"

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...438153216?s=21

Sayfa 753/1001 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •