Sayfa 47/505 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 369 - 376 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by dogville Yazıyı Oku
    Bir süredir forumu takip ediyorum.

Forum resmen ağlama duvarına dönmüş..

Herkes şikayetçi..

Kimi dava açacağını söylüyor, kimi bedduaları sıralarken, kimi de küfürler savuruyor..

Şirket hakkında Sayın Külyutar dışında olumlu yazı yazan yok neredeyse..

Kimse şirketin çok değerli iştiraklerinden söz etmiyor.

Yapacağı, yaptığı yatırımlardan söz etmiyor.

Hikayesinden, harika finansal tablolarından, sektöründeki pozisyonundan ve potansiyelinden söz etmiyor kimse..

Teknik analizini de yapan yok..

Son olarak Şirket Yıldız Pazara geçti.

Bakıyorum bir iki kişi dışında bundan da söz eden yok

Benim gördüğüm, hem glryh forumunda hem de bu forumda şirketlerin ve özellikle Murat Güler in sürekli kötülendiği..

Ancak şu da unutulmamalı..

Bu şirketleri bu noktaya getiren Murat Güler'dir.

Benim Güler Holding ağırlıklı olmak üzere her iki şirkette de yatırımım var.

Orta/uzun vadede her iki şirket hissesinin de güzel yerlere geleceğine inanıyorum.

Özellikle A1 Kapitali çok değerli buluyorum.

A1 kapital Halka arzı son derece olumlu bir gelişmedir bana göre..

A1 girişim sermayesi yeni ve heyecan verici bir hikaye..

A1 yaşam bilimleri de bence potansiyeli büyük bir şirket..

A1 kapitalden sonra bunların da halka arz edileceğini tahmin ediyorum.

Şirketin burada ve diğer sosyal medya araçlarında bu kadar karalanması, sürekli olumsuz ve karamsar yorumlar yapılması bana doğru yerde olduğumu hissettiriyor.

Syg.
    Şimdi sen hani 18-20 lerden rta , 2.45/2.60 lardan da guler aldıysan çok alkış tutarsın bro .

Hele iki ay seni buralarda görelim öyle iyimser ol gel bana , bize olurmu ...

2.  Alıntı Originally Posted by Refik Yazıyı Oku
    Sayın Hayek, bence, bence diyorum, siz de artık nedamet duyun da hayali hüsrana düştüğünüzü yazın iki satır. Bir yıldır gerek GLRYH ve gerekse RTABL forumunda hemen hemen okumadığım hiç bir yorumunuz kalmamıştır diyen birisi olarak söylüyorum bunu. Tahsisliymiş, bedelliymiş yazdınız da yazdınız. Ben mi al dedim diyerek işin içinden çıkamazsınız, şapkanızı önünüze eğin ve biraz öz eleştiri yapınız. Ha üç vakte kadar RTA 30 olur 50 olur, o gün de değer yatırımının öneminden bahseder inancınızın haklı çıkmasını kutlarız birlikte o günlere erersek. Fakat bugün biraz utanmaya davet efiyorum sizi: Yine de, siz bilirsiniz..
    Refik Bey, Hayek' in evet bende biraz şu olursa güzel olur bu olursa güzel olur diye beklenti yarattıp, belki benım bılgı ve bırıkımlerıme ınanıp beklemeyı bır süre daha uzatmış bırılerı olabılır dıye düşünmesini beklemeyın, konuşmaanınızı biraz daha uzatsaydınız hayek sıze özur bıle dıletırdı. kendısı burda aylarca, tahsisili bitsin güzel olur, uzerımızdekı baskı bu. a1 arz kararı alırsa reor kırarız dıye dye mılletı hapsettı..bu konuda benım dısımda bır kısının daha dıkkatını cekmıs olması guzel.. bırde fark ettınız mı mesela ; portfoyumun agırlıgı guler de dıyor, fakat 2 gun once gulerın a1 gırıım sermayesı uzerındekı pay oranın azalmasına cıkıp esaslı, dokunur bir tepkı vermıyr ! neden ?? sen çok yuklu bır kagıtta olsan , o kagıdın en beklentılı sırketınede pay oranın azalsa sesını en yuksek perdeden cıkarmazmısın ? beyler HAYEK, FIBONACCI ve HISSEDAR' a dıkkat edın. bunlar aynı corbaya kaşık sallmıs adamlardır. bırde benım ne dedıgımı boşverın satır aralrında yarattıkları beklentı ıle sizi hapsetmelerını dusunun..

3.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Şimdi sen hani 18-20 lerden rta , 2.45/2.60 lardan da guler aldıysan çok alkış tutarsın bro .

Hele iki ay seni buralarda görelim öyle iyimser ol gel bana , bize olurmu ...

Temel analiz size hangi şirkete ortak olmanız gerektiğini söyler..

Teknik analiz ve takas analizi ise size o şirkete ne zaman, hangi fiyattan girmeniz gerektiğini söyler..

Güler ve rta yı tam da sizin söylediğiniz fiyatlardan aldım.

İyimser olmak için çok nedenim var.

Şu anki finansal rasyolarla da hisse fiyatıyla hiç ilgilenmiyorum inanın ki..

Piyasa bu finansal tabloları er ya da geç mutlaka fiyatlayacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    beyler HAYEK, FIBONACCI ve HISSEDAR' a dıkkat edın. bunlar aynı corbaya kaşık sallmıs adamlardır. bırde benım ne dedıgımı boşverın satır aralrında yarattıkları beklentı ıle sizi hapsetmelerını dusunun..
    Burda dikkat edilmesi gereken sensin şahoo. Mg'nin güzellemesini yapan, methiyeler düzen, olmadık abuk subuk kar tahminleri yapan , ilk haftadan spk onayı bekleyen adamsın. senin konuşmaya bile yüzün olmaması lazım ama sende yüz yok.

Güler konusunda bir şey yapmamakla suçluyorsun ben spk ya gerekli şikayet menini gönderdim. ama adamlar bugüne kadar ne ile ilgilenmiş ki bununla ilgilensin. Spk konusunda umudumu yitirdim

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    burda dikkat edilmesi gereken sensin şahoo. Mg'nin güzellemesini yapan, methiyeler düzen, olmadık abuk subuk kar tahminleri yapan , ilk haftadan spk onayı bekleyen adamsın. Senin konuşmaya bile yüzün olmaması lazım ama sende yüz yok.

Güler konusunda bir şey yapmamakla suçluyorsun ben spk ya gerekli şikayet menini gönderdim. Ama adamlar bugüne kadar ne ile ilgilenmiş ki bununla ilgilensin. Spk konusunda umudumu yitirdim
    yukarıda yazdım senın agzın guzle laf yapar, bızler garıban adamız senın gıbı jan janlı cumleler kullanamayız. Sen haklısın hayek, bızler burda algı yaptık. Sen hıc yapmadın. Hıc tahssısılı bıtsın demedın. Hıc rekor kar demedın, hıc a1 arz haberı gelırse rekor fıat olur demedın, hıc ılıuzyon yapmadın.. Dedım ya refık bey. Bızler haksızı, hayek haklı.. Ayrıca guler ıcın yazdıgın şikayet dılkecenı paylasırmısın. Bızde faydalanalım. Sen sıkayet etsen ellı kere yazardın burda, paylasırdın ama yok oyle bır sıkeyetın .

6. Nerde o fıbonaccı, sınsı sınsı gıdıyormu ? Bag evınde murat la kuzu yıyor mu ? Nerde bıraz grafık atsın.. Eglenelım.. Sende alkış tutuyordun hayek , nerde senın adamın fıbonaccı, ısımlere bak bırde bırı hayek, dıgeerı fıbonaccı ama bır tane beklentılerıne yonelık gelısme olmadı, adınızı degıstırın, mıllt sıze ınanıp alıyor.. Bu bıle bır algı. Hayek ıle fıbonnacı bugunlerı gorseydı sızı dava ederdı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Sen sıkayet etsen ellı kere yazardın burda, paylasırdın ama yok oyle bır sıkeyetın .
    ben spk şikayeti yaptım. biz söylediğimizi yaparız.

kendin ile karıştırma ?

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ben spk şikayeti yaptım. biz söylediğimizi yaparız.

kemdin ile karıştırma ?
    hıssedar burdan paylasmıstı. dılkecesını, hanı senın dılkeçen.. geç bunları geçç. iğnenın delıgını paylasıyorsun, dılekçenı neden paylasmıyorsun ?

Sayfa 47/505 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •