Sayfa 943/1002 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ija çok kötü iş çıkartıyor bencede riskine göre getirisi az. Rpd hep böyleydi, bir kere çok iyi bir yüzde yakaladı. Onun dışında aşağı yukarı böyle bir fon
    aylık getiriler mevduat faizinin 5-8 katı tamam güzel de enflasyonun da 5 katı az. umarım kur bir dengeye oturduğunda yavaş yavaş zararımızı telafi ederler zamanla. böyle bir piyasada kulvar değiştirmek tehlikeli. zarar yazmadıkça bekliycez mecbur.

2. ne alınabiliyor ne satılabiliyor, her şey çok çıktı diye almaya cesaret edemiyoruz, ppf de durunca para eriyor diye satamıyoruz, çok kararsız bıraktı bu piyasa. en iyisi düşüş oldukça kademeli alım herhalde.

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bist bugun keyifsiz ve nazli

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi thy ile tutunuyor
    Thy olmasa suan ekside
    Yan tahtalar goctu

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ne alınabiliyor ne satılabiliyor, her şey çok çıktı diye almaya cesaret edemiyoruz, ppf de durunca para eriyor diye satamıyoruz, çok kararsız bıraktı bu piyasa. en iyisi düşüş oldukça kademeli alım herhalde.
    Peki dusus nereye kadar ustadim
    Acikcasi 19 mart vakasi bende derin tramva yaratti
    Macam yemiyor eskisi gibi
    Suan bazi hisseler bana cok ucuz gelmesine ragmen giremiyorum
    Onceden olsa hamuduyla girerdim

Yanilabilirim insanim ama dolarcilari fena cirpacaklar sanki.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Peki dusus nereye kadar ustadim
    Acikcasi 19 mart vakasi bende derin tramva yaratti
    Macam yemiyor eskisi gibi
    Suan bazi hisseler bana cok ucuz gelmesine ragmen giremiyorum
    Onceden olsa hamuduyla girerdim
    işte onu bilemek zor, çıktığı yere mi iner yoksa ufak bir düzeltme mi olur, kendi adıma konuşursam elimdekilerin hepsi değişken portföyün 1/3 kadarı ama hisse yoğunlar olsa buralardan bir miktar satardım kesin, değişkenlerde de hisse var ama düşüş olursa azar azar alırım diyorum, yabancı fonların oranı da 1/7 kadar onları da dolara güvenerek tutuyorum, yine dolarda düşüş olursa ekleme yaparım diyorum.
    ama tamamen geçmeyince dolar bazında yine zarar çok, bir yandan da endeks gidiyor benim elimdeki yan hisseler hâla zararda öyle de bir saçmalık var, yani kâr diye bir kavram kalmadı artık zararı azaltmak bizimkisi.

7. Her zaman olduğu gibi sürekli ve devamlı insanlara korku ve karamsarlık pompalayanlara itibar etmeyin arkadaşlar. Su akarken kovayı doldurun.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yanilabilirim insanim ama dolarcilari fena cirpacaklar sanki.ytd
    Hocam carparlarsa bisti carpacaklarini dusunuyorum ama yine de hisselerimi tutarim panige gerek yok.
    Ayrica dolari carpacak bir alt yapi yok.Kisa vade 15 i devirecek bence.12 lerde alim yaptigimi gecen hafta soylemistim.
    Saygilar.

Sayfa 943/1002 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •