adamýn seçtýgý ýsme bak ! hayek, senden olsa olsa yiðit bulut olur.. deðiþ o nýkýný..býr tane öngorun tutmadý, kuyruguda hala dýk tutmaya çalýsýyorsun
Herkese bol kazanç dilerim.
Paramýzý kaybettikçe sinirimiz artýyor, dalacak yer ariyoruz. Önemli olan bu zamanlarda söylediðimiz sözlerdir. Kazanýrsak süt li an, kaybedersek toz duman olmamalý.
Sn Hayek i tanýmam, bilmem ama yazýlarýndan dolayý tesekkur ediyorum. Kendisi elindeki belgeleri, ongorulerini yazmis. Inanan inanir, inanmayan inanmaz, baþka hisseye gider, pozisyonunu alýr.
7, 8 ay once yuklu miktardaki yatýrýmým TEKFEN, AGHOL ve Þiþe Cam da idi. 6 ay kadar oldu olmadi yatýrýmýnmýn dörtte üçünü RTALB a geri kalanýný NIBAS a kaydýrdým
Uc tavandan sonraa maalesef NIBAS lari da RTALB a döndüm.
Teknik analizden cok anlamam, daha çok temel verilere inanýrým ama günümüzde maalesef onun da önemi kalmadý.
Bu kaðýda geçmemin gerekcesi; pandemide gerçekten güçlü bir ivme yakalayacagi idi. Burada bilgi veren ve kendilerine büyük haksýzlýk yapýldýðýný düþündüðüm ustadlarin verdiði bilgilere de inanarak ( hala inaniyorum) yorumve elimdeki belge bilgi ve öngörüler ve sezgileri dayanak yaparak RTA ya geçtim.
2-3 yil önce KARDD de kaðýt 1,85 iken yakýn zamanda 5 tl yi asacagini yazan bir ustad ( kaðýt 2.80 nden 2,20 lere geldiðinde) ne küfürler yemisti. Sonraki 6 ayda kagit 6 tl yi gordu.
Sözün kisasi;
Bu kaðýt da ederine ulaþacaktýr. Psikolojisi dayanmayan en azindan baþkalarýný töhmet altýnda býrakmasýn. Yorum yapanlarýn görüþlerinden yararlanmak isteyenlere de engel olmasýn.
Saðlýcakla kalýn
SM-T510 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri