sözün bittiği yer. kım ne dıyecek artık.. yazıklar olsun...
sözün bittiği yer. kım ne dıyecek artık.. yazıklar olsun...
ANGEN & TRILC arbitrajlı robotlar devreden çıkmış gibi. Onların verdiği tepkiye duyarsız kaldık. Demekki iyi hırpaladı Muratçığım.
Dün de yazmıştım, iyi haberleri satma yönündeki irade bugünkü haber sonrasında da devam etti, şimdi bir şey yazacağım, zaten herkesin hafta sonu zehir olmuş. Yazmayacağım...SPK tescilli birinin kağıdına yatırım yapan ben hak ettiğimi buldum.
Borsa İstanbul bu haftayı da yükselişle kapattı. 9 haftalık bu ralli an itibariyle 635 puan, önceki endekse göre 63.500 puan oldu. Ana kağıtlardaki hareketlerin sonuna yaklaştık gibi hissediyorum. Yakında yan kağıtlarda da hareketlenmeler başlar. Bakalım bu furyada RTALB nasıl bir performans gösterecek. Bu baskı devam ederse, bu ş.sizin hiç de hayrımıza olmayan bir planı var demektir. 27 Tl lik AGHOL resmen 45 Tl oldu yaw. Biz % 10 aşağıdayız halen. Olacak iş değil. Hem de şu rasyolarla...
Bu rasyoların doğru olduğunu nerden bılıyorsun, yaptık oldu olmuş olamaz mı ? ben bu fırmanın rasyolarında, bağımısız denetım rapaorunada ınanmıyorum. bu sekılde kar yazan bır sırket neden bu fıatlarda dursun ? bence bu bagımsız denetım rapaorları ve sırketın hazır degerler grubu tek tek ıncelensın.. şirkete kayyum atılması yonunde baskı yapsak.. cunku hem yasaklanmış, hemde bılgı gızlılıgı yonunde uyarılar almış bır şirketın guvenınırlıgı sıfırdır.. ya bu fınansallar doğru degılse ???
bBu şirketın ve iştiraklerının malı tablolarına guvenmıyorum, yatırımcısı olarak.. inanmama nedenımde, hem rekor kar acıklamasına ragmen yukselmemesı hem spk tarafından ceza almıs olması hemde bıst tarafından bılgı gızlendıgınden uyarılması. kısa surede bu kadar uyarı alan bır sırketın fınanaslları rekor kırmasına ragmen hısse fıatı yukselmıyorsa.. bu hısse reelde kar elde etmeyıp, kagıt ustunde yuksek karlı gosterılıp bu nedenlede karlı olmayan sırketı yatırımcıya satmak olamaz mı ? bist ve spk ayrıca ortagı nı bıle yalanlayan bır sırkete neden guveneyım ??
Bu daha ne bu daha ne.. diyor ya emir Sadettin kopak yenileceğini anlayınca Ertuğrul bey e o hesap.Valla ozbal dan buraya geldiğim günden beri yüzde 50 ye yakın toplamda kayıp var. Valla bu çakalın kağıdı aynen böyle 2 hafta silkele üçüncü hafta yüzde 20 yukarıdan ver taktiğini göstere göstere uygulayacak gibi 30 üzerine atıp orayı destek edinmedikçe o 240 falan rüyamızda görürmüyüz bilmem.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri