Sayfa 27/505 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 209 - 216 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Kozal ve angen almadığım bunda kaldığım için 3 günde en az yüzde 10 zarardayım. Ulan olum hadi yürü be. O değilde kuru muru geçtim krediden ve hatta harçlığımla en son rtalb aldım onlardan bile sürekli kaybediyorum.! Yeter artık yap şu sıçramanı.. çıkıcam dayanamıcam fakat en iyi marj yine bunda var benim için diye çıkmıyorum. Ama ne zaman yapacak sıçramasını..!?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Spk kap açıklama konusunda boşuna uyarmıyor a q açıklamasını anlayan yok yk ceza vermeleri gerekir , sıemens anlaşma varmı yokmu varsa kaç KİT üzerinden yapıldı , kaç sene anlaşma yapıldı ,açıklanacak mevzu bu yemişim varyantını,benim anladığım sıemens anlaşmasınıda açıklamamışlar ama sıemens açıkladı, detaylarını paylaşmaları gerekir, artık er te le ye mez sin piyasaya düştü bu haber şuan yapılan suç spekülasyon yapıyorlar ,net açıklama yapmalılar ,spk ve BİST bence şikayet edin önce şirkete mail atın akşam cevap gelmese spk BİST yürüyün
    Variantların tespiti için Siemens"in çalışma ortaklığı anlaşması yaptığı 73 laboratuvardan biri oldu A1 life.

Hangi ülkede varsa variant, onu inceleyip siemense bildirecek, Siemens de o virüse gire tüm laboratuvarlar ile bağlantı kurup, tespit edilme metodunu paylaşıp, birlikte kit geliştirecek. Mevzu teşhis etmek üzere..

Extra durum ise, ilk kiti gelistirenden alıp tüm laboratuvarlara satmak , 73 ülke...

Patent hakkı v.s , icad edende olmak suretiyle

Anlaşmanın içeriği bu
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3. Endeks %100 yükselirken , biz 6 TL değer kaybettik.

Ve endeks düşerken yine kaybediyoruz )))
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Tüm dertleri, tahtanın 200 günlük ortalamayı kırmasina engel olmak .

Bugün ortalama 22.22 ... Bı kere kırdı ve 18 den direk 37 oldu en son . O günden sonra da kirdirtmamak için her türlü atraksiyonu yaptılar

Ortalama düştükçe, hissenin degerude düşürüyorlar

Allem edip /kallem edip düşürüyorlar

Kafa yormaya değmez

Yaptıkları hesap gerçekleşen dek bu böyle sürer

Kapa ekranı git temiz hava al. Normal yaşantına dön.. artık ne zaman taşlar yerine oturursa, o zaman hareketine başlar

Yada sat kurtul eğer eziyet veriyorsa

5. Müdahale edilmesine rağmen kur ve altın düşmüyor. Her türlü ayvayı yemiş durumdayız. Yani olumsuz hava estirmek istemem ama durum bu
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Dolar bazında inanılmaz rakamlara düştü.. iyi yanı daha ne kadar yeri kaldı

Bir dost

7.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Dolar bazında inanılmaz rakamlara düştü.. iyi yanı daha ne kadar yeri kaldı
    Bir dost
    20 centten geliyor o kadar da inanılmaz değil. Maviş müdür maximum 10 lira fiyat biçmişti🙂 geçen sene.
    Mac aşağıya dönüyor dan diri dan dan ...🪓

8. Aldığın fiyatın altında düşmediyse sevin.

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Kozal ve angen almadığım bunda kaldığım için 3 günde en az yüzde 10 zarardayım. Ulan olum hadi yürü be. O değilde kuru muru geçtim krediden ve hatta harçlığımla en son rtalb aldım onlardan bile sürekli kaybediyorum.! Yeter artık yap şu sıçramanı.. çıkıcam dayanamıcam fakat en iyi marj yine bunda var benim için diye çıkmıyorum. Ama ne zaman yapacak sıçramasını..!?

Sayfa 27/505 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •