Sayfa 48/505 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 377 - 384 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ben spk şikayeti yaptım. biz söylediğimizi yaparız.

kendin ile karıştırma ?
    sen eger şıkayet ettıysen ben taksım meydanından anırırım..

2. patronun en yakınındakı adamısın sen...

3. patronun adamı olmak kötu bırsey degıl, adam kıtabına uygun hareket edıyor. bır suçlama ıcın demedım sana ama sen gercekten yatırımcı degılsın hayek..sen pıyasadakı algıyı dengeleyen , şirketın adamısın..

4. külyutar hele gel yıgıdım, bır tane dırılıs hıkayesı anlatta kendımıze gelelım..

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    külyutar hele gel yıgıdım, bır tane dırılıs hıkayesı anlatta kendımıze gelelım..

Küstürme çocuğu, tam bu günlerde lazım bize. Zaten moraller sıfır.

Bu arada, sen gönderdin mi şikayetini Şahocuğum, dediklerimi ilave etseydin.

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul bu haftayı da yükselişle kapattı. 9 haftalık bu ralli an itibariyle 635 puan, önceki endekse göre 63.500 puan oldu. Ana kağıtlardaki hareketlerin sonuna yaklaştık gibi hissediyorum. Yakında yan kağıtlarda da hareketlenmeler başlar. Bakalım bu furyada RTALB nasıl bir performans gösterecek. Bu baskı devam ederse, bu ş.sizin hiç de hayrımıza olmayan bir planı var demektir..
    Cuma günü yazmıştım. Adını bile duymadığım bazı yan kağıtlarda hareketler başladı.

Takipteyiz...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Küstürme çocuğu, tam bu günlerde lazım bize. Zaten moraller sıfır.

Bu arada, sen gönderdin mi şikayetini Şahocuğum, dediklerimi ilave etseydin.
    Gönderdım, Bakalım a1 pyş gıbı bunun onayıda 2 gunde gelecek mı ? a1 pyş dıkkat edersenız 2 gunde geldı

8. adamın seçtıgı ısme bak ! hayek, senden olsa olsa yiğit bulut olur.. değiş o nıkını.. bır tane öngorun tutmadı, kuyruguda hala dık tutmaya çalısıyorsun

Sayfa 48/505 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •