endeksin zirve yaptığı yerde bu hisseyi bu kadar değersizleştiren aşağılayan ne olabilrki.....
1 aralıkdan bugüne kadar endeks 1823 den bugün 2195 gördü endeks % 20 yükseldi otkar 11 gündür 433 50 ile 410 40 arasında hareket yaptı hiç yükselmemiş oldu benim tahminim destürsüz birileri bostana girdi tahtacının işini bozdu onları kusturmaya çalışıyor öyle olmasa şimdi buralarda olmazdı en az 464 00 tl nin üzeri olurdu bizler bilemeyiz tahtacı günde ne kadar birilerinin hisse aldığını biliyor her gün lotları sayar hisseler yukarı gittikce hissesini kaptıran yatırımcı daha çok ucuz kaldı diye alıcı yatırımcılar gelir
yatırım tavsiyesi değildir
yani bugünki fiyata bakıpda geleceğin nasıl olacağını kestirmek biraz zor....ama kural şöyle der atamayana atarlar,yada çıkmayan hisse düşer....ne üretirsen üret bi faydası yok...bu işi yapan adamın rızası olmadıkdan sonra nafile...burada bu hisse satılırmı bana göre hayır..onun için bekliyeceğim...bundan kelepiri de kalmadı...egeen le aramızda 800 tl vardı..şu anki duruma baktığımda doğru bir seçim yapamadığımı düşünüyorum..zira doca bi aralar yarşıyordu...neyse keşke demenin bi anlamı kalmadı..turup sonuçlarını bekliyceğiz..
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri