Sayfa 813/995 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. endeksin zirve yaptığı yerde bu hisseyi bu kadar değersizleştiren aşağılayan ne olabilrki.....

2.  Alıntı Originally Posted by exmarine Yazıyı Oku
    endeksin zirve yaptığı yerde bu hisseyi bu kadar değersizleştiren aşağılayan ne olabilrki.....
    Belki de şu an değerinden fazla olmasıdır. Biz otokarı bugünkü değeri için sevmedik
    OMAHALI

3. 1 aralıkdan bugüne kadar endeks 1823 den bugün 2195 gördü endeks % 20 yükseldi otkar 11 gündür 433 50 ile 410 40 arasında hareket yaptı hiç yükselmemiş oldu benim tahminim destürsüz birileri bostana girdi tahtacının işini bozdu onları kusturmaya çalışıyor öyle olmasa şimdi buralarda olmazdı en az 464 00 tl nin üzeri olurdu bizler bilemeyiz tahtacı günde ne kadar birilerinin hisse aldığını biliyor her gün lotları sayar hisseler yukarı gittikce hissesini kaptıran yatırımcı daha çok ucuz kaldı diye alıcı yatırımcılar gelir
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Belki de şu an değerinden fazla olmasıdır. Biz otokarı bugünkü değeri için sevmedik
    yani bugünki fiyata bakıpda geleceğin nasıl olacağını kestirmek biraz zor....ama kural şöyle der atamayana atarlar,yada çıkmayan hisse düşer....ne üretirsen üret bi faydası yok...bu işi yapan adamın rızası olmadıkdan sonra nafile...burada bu hisse satılırmı bana göre hayır..onun için bekliyeceğim...bundan kelepiri de kalmadı...egeen le aramızda 800 tl vardı..şu anki duruma baktığımda doğru bir seçim yapamadığımı düşünüyorum..zira doca bi aralar yarşıyordu...neyse keşke demenin bi anlamı kalmadı..turup sonuçlarını bekliyceğiz..

5.  Alıntı Originally Posted by exmarine Yazıyı Oku
    yani bugünki fiyata bakıpda geleceğin nasıl olacağını kestirmek biraz zor....ama kural şöyle der atamayana atarlar,yada çıkmayan hisse düşer....ne üretirsen üret bi faydası yok...bu işi yapan adamın rızası olmadıkdan sonra nafile...burada bu hisse satılırmı bana göre hayır..onun için bekliyeceğim...bundan kelepiri de kalmadı...egeen le aramızda 800 tl vardı..şu anki duruma baktığımda doğru bir seçim yapamadığımı düşünüyorum..zira doca bi aralar yarşıyordu...neyse keşke demenin bi anlamı kalmadı..turup sonuçlarını bekliyceğiz..
    Düşüyorsa vardır bi sebebi.. Nasipten ötesi yok.. Demekki şu aşamada hedeflenen işlerde gelişme yok... Olsaydı asla bu fiyatlarda tutmazdı.. Acımızı yaşayacağız
    OMAHALI

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Düşüyorsa vardır bi sebebi.. Nasipten ötesi yok.. Demekki şu aşamada hedeflenen işlerde gelişme yok... Olsaydı asla bu fiyatlarda tutmazdı.. Acımızı yaşayacağız
    şu aralar intihara meyilli kendi mezarını kazıyor bir de çayır bulmuş oralarda da dinlenip güç topluyor huysuz robotlar da bu günlerde pek iş yapmıyor yani bizi bize bıraktılar yabancı gelir bir dalış yaparsa ne ala hayırlısı yola devam.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 813/995 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •