Sayfa 776/1001 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Boşuna denmedi
    Dar bir alanımız kaldı diye
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    En azından dış minnaklardan vaz geçmişler. Bu da olumlu bir gelişme.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizde dış minnakların günahına girdik boşuna, demek iç minnaklar kamçılıyormuş şeyi, birde üçlü çete kurup karteli oluşturmuşlar
    Reis çöker Bunnarın tepesine

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Seyid Nebati : Açtığım her mağazada beş kişi istihdam ediyorum. Net 550 YTL maaş verdiğim her çalışan, toplamda bana bin dolara maloluyor. Ama ben üretimimi fason yaptırdığım için teşviklerden yararlanamıyorum. İhracatı teşvik edecek uygulamalar olması gerekli. Yurtdışında temsilcilik açıyorum, ama üretici olmadığım için teşvikten yararlanamıyorum. Tutturmuşlar üretim. Ben gidip Çin'de de üretebilirim. İstihdam sadece üretimde değil, hizmet sektöründe de olabilir.

Seyid Nebati: Çin'le rekabet mümkün değil. İşçi fabrikada yatıp kalkıyor, maliyeti toplam 60 dolar civarında. İtalyanlarla beraber ürünlerimizin bir kısmını ileride Çin'de üretmeyi düşünüyoruz. Pekin'de B&G Store açmak, hatta Versace'nin yaptığı gibi Çin'den 5 dolara alıp 150 dolara satmak gibi hayallerim var.

Nureddin Nebati: 2001 krizinde çok büyük şekilde zarar ettik ama krizde büyüyen ender firmalardan biri olduk. Belki de o kriz olmasaydı, bizim mağazacılığa girme şansımız olmayacaktı.

https://www.yenisafak.com/ekonomi/ur...uyuyor-2749184
    Böylesine pes doğrusu, hastane sahibinden sağlık bakanı, turizm işletmeleri sahibinden turizm bakanı, özel okul sahibinden milli eğitim bakanı gördükten sonra işadamına da hazineyi emanet ettik.
    Son düzenleme : pit; 15-12-2021 saat: 14:20.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    geçmişte dış mikrah yok muydu.. ama geçiş hükümetler bu ilkel zihniyet gibi ağlamadı.. işlerini yaptılar.. bunlar ise her gün ağlamaktan abuk gerekçeler yalanlar uydurmaktan işlerini yapmıyorlar..
    ya bu sefer işin garibi çok bir sorun da yoktu ortada sene ortasında... kur az çok bir dengedeydi zaten, sadece faize maize kafayı takmayacaktı; 1-2 ay sonra piyasa da hazırdı 100-200 indirime.. seneye de fed arttırdıkça ona paralel 50 50 gidecekti.. buna gayet razıydı piyasa; bu şekilde bile negatif reel faiz olacakken hem de...

kendi krizini kendi çıkarıp giden ilk hükümet olacak kısmetse...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. 2433 long - 2449 flat 1600 puan

5. hey boss ateşle 100 milyon dolar bozduralım şey düşsün
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Böyle giderse et süt yumurta buğday ürünleri yağ karaborsaya düşer

7. 2447 long yeni kanal çizgilere yaklaşıkça alım satım yapacağım.

8. Düğünlerde teyzesinden 5 lt Lik ayçiçeği yağı, amcasından 5 kg un, halasindan bir koli yumurta, dayısından bir kg sucuk, ablasından bir kg peynir, abisinden 5 kg zeytinyağı duyacağız

Sayfa 776/1001 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •