Sayfa 578/1004 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Az önce kayınpederde idik, k.valide ağlamaklı bankadaki paralara el mi koyacaklarmış dedi. Nekaa var dedim 1milyon euro, yok dedim, hem öyle bile olsa naapcaksınız, kasaya koyarız dedi nerdeki kasa bankadaki. Ne değişecek dedim. Çok şeeapıyosanız alın 10 daire yatın üzerine.
    Millet diken üstünde. Eğer bankalara ciddi ciddi hücum ederlerse tecnically den sonra pratically de battığımızın resmidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yaratmaya çalıştıkları parasal genişleme, kabusları olacak.

3. Nebati'den iş dünyasına: Hepiniz 100'er milyon dolar bozdurun

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

aynen katılıyorum

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Nebati'den iş dünyasına: Hepiniz 100'er milyon dolar bozdurun
    nebati kadar başınıza taş düşer inşallah.git babanla taş.ak geç karaktersiz

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Az önce kayınpederde idik, k.valide ağlamaklı bankadaki paralara el mi koyacaklarmış dedi. Nekaa var dedim 1milyon euro, yok dedim, hem öyle bile olsa naapcaksınız, kasaya koyarız dedi nerdeki kasa bankadaki. Ne değişecek dedim. Çok şeeapıyosanız alın 10 daire yatın üzerine.
    Millet diken üstünde. Eğer bankalara ciddi ciddi hücum ederlerse tecnically den sonra pratically de battığımızın resmidir.
    vah vah çok üzüldüm yaaa. par var ama yönetecek beyin yok. onları bıraktım paralara el konulacak diyen zavallıya sormak isterim. senin beyninde ne var çok merak ediyorum. belli ki ithal saman pahalandı döviz çıktı diye.yerli samanla da bu kadare çalışır haklısın

7.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum
    sadece katkısız seviyorum..

8. bu sayfaya baktım da biraz döviz konusunda bilgi alayım dedim. bakmaz olaydım.ne kadar boş teneke varsa burada sallıyor.bidaha da girmem.

Sayfa 578/1004 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •