Sayfa 809/1001 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Faiz indirimne son verse ne olwcak. Enflasyon yüzde 35 olsa 15 faiz olsa -20 reel faizde nasıl olacak aydınlatır mısınız.
    Son veriyoruz ifadesi gecerse 5 6 ay 12 13 lira arasinda takilir. Sonrasina sonra bakalim. Ama acilen bu ifadeye yer vermesi lazim.

bankalar bugün uçacaktır diye düşünüyorum
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    indirim için kısıtlı bir alanımız kaldı demişti mb başkanı...ama son verdik demezler ya da kısa vadede son verdik derler belki onunda etkisi olmaz...malum kişinin düşüncesi belli...faiz sebep enflasyon sonuç diyor...
    Faiz indirimine son veriyoruz demek sart abi. Demezse bugun cok farkli olacak yarin dahada farkli olacak.

4. Haymana işi yatarsa hollandaya abi. Her hafta bir uçak kalkıyordur eindhovena bu kurla

YTD
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bilmiyorum. Ama iyi ki haymana ya gidiyorum böyle ülkenin de böyle düzenin de...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 23,20 ortalamayla tcell leride sattım...

en son portföy bu durumda...

6. Çözüm aslında oldukça basit ve bu durumu çok iyi biliyorlar:

Adaleti yeniden tesis et ...
    Kurumları bağımsız kıl ...
    Liyakate önem ver ...

hepsinden önemlisi bunları yapabilecek iradeyi ortaya koyması.
    CUMHURUREİS'te biliyor çözümün bunlar olduğunu.
    Ancak yeniden hukukun üstünlüğüne dönülürse, sadakat değilde liyakat esas alınırsa, kurumlar kanunlar nezdinde görevlerini yaparsa, biliyorlar ki oralarda kalamayacaklar.
    Kalamayacaklar ve ağır bedeller ödemek zorunda kalacaklar.

7.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Reis dun yazdim sana gormedin. Eger metinde faiz indirimlerine son veriyoruz demezlerse Bugun cok farkli bir gun olabilir. Derlersede cok farkli bir gun olabilir. Bakalim metinde ne cikacak.
    Yemekci abi nin dün 200 - 300 indirim kesin gözüyle bakması neticesinde zannedersem indirim devam edilecek.
    Yeni modelimiz şu şekilde sanırım
    Faiz aşağı
    Yılanoğlu yukarı
    Bist yukarı
    her her ay yeni zam
    Vatandaşın alım gücünü biraz daha düşürecekler heralde
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bakalım bugünkü manşetlerine

Akçay sana diyor[emoji3]

Elindeki paranın miktarını veya yaptığı işlemleri gizlemek isteyen büyük para sahipleri, bankalara gitmek yerine kayıt dışı piyasada alım satım yapmayı tercih ediyor. Burada el değiştiren paranın miktarı belirsiz olduğu için kaçırılan vergi miktarını bilmek zor.

Sayfa 809/1001 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •