Sayfa 813/1001 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,497 - 6,504 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ariston abi aslinda devlet bankalari batmadi mi? 2020 mayista varlik fonu tahsisli sermaye artirimi yapmasa fiyati sifirdi. Hatirladigim kadariyla 700 milyon dolar vakifbanka sermaye koydu. Bankanin piyasa degeri 1.1 milyar dolar. Ne kalmis surda piyasa degerinin sifir olmasina.
    Özel bankaları kast etti, devlet görev zararı der kamu bankaların eksiğini kapatır diyordu.

TUSIAD sürekli demokrasi diyor boşuna değil.

Masum Türker de 3-4 programdır 2001'de mesai saati sonrası merkez bankasından döviz alan banka deyip duruyor isim vermiyor, holding vs deyip işaret ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Özel bankaları kast etti, devlet görev zararı der kamu bankaların eksiğini kapatır diyordu.

TUSIAD sürekli demokrasi diyor boşuna değil.
    Sendikasyon kredilerini ne ile kapatacak. Halkbank sendikasyon almiyor olabilir ama vakifbank aliyor. Ne yapacak Tl basip mi odeyecek sendikasyon kredilerini. Valla bu isin sonu ozel kamu ayirmaz .

3. Türkiye'de Özal sonrası zengin düşmanlığı var gibi, bu dönemde arttı. Yani ben de zengin olsam biraz tedirgin olup yurt dışına yatırım yapardım.

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bakalım bugünkü manşetlerine

Akçay sana diyor[emoji3]

Elindeki paranın miktarını veya yaptığı işlemleri gizlemek isteyen büyük para sahipleri, bankalara gitmek yerine kayıt dışı piyasada alım satım yapmayı tercih ediyor. Burada el değiştiren paranın miktarı belirsiz olduğu için kaçırılan vergi miktarını bilmek zor.
    %80 dddolardayım zaten...

aldığım günlük en fazla 1,000-2,000 dolar...

onuda bir şekilde uydururum ben...

bankadan almayı bıraktım...

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sendikasyon kredilerini ne ile kapatacak. Halkbank sendikasyon almiyor olabilir ama vakifbank aliyor. Ne yapacak Tl basip mi odeyecek sendikasyon kredilerini. Valla bu isin sonu ozel kamu ayirmaz .
    Adamların tam olarak ne yapacağını bilemiyoruz, onlar da bilmiyor olabilir, o gün gelsin bakarız modunda işler yürüyor. Millet plan değil pilav istiyormuş.

6. Asgari ücreti Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak - Dünya

Milyonlarca işçinin dört gözle beklediği asgari ücret maratonunda sona gelindi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, saat 11.00'de Ankara'da son toplantısını gerçekleştirececek.

Toplantının ardından taraflar Cumhurbaşkanlığı'na geçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 için uygulanacak asgari ücreti saat 15.00'de düzenlenecek toplantı ile açıklayacak.

7.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Asgari ücreti Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak - Dünya

Milyonlarca işçinin dört gözle beklediği asgari ücret maratonunda sona gelindi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, saat 11.00'de Ankara'da son toplantısını gerçekleştirececek.

Toplantının ardından taraflar Cumhurbaşkanlığı'na geçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 için uygulanacak asgari ücreti saat 15.00'de düzenlenecek toplantı ile açıklayacak.
    zamanlama manidar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. ekonomi yönetimi survivor adası gibi her hafta biri eleniyor...

sonrada orda istikrar bekliyorlar...

yeni bakan yardımcımızda çorapçıymış...

montçu bakan çorapçı bakan yardımcısı ülke mahmutpaşaya döndü...

Sayfa 813/1001 İlkİlk ... 313713763803811812813814815823863913 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •