Sayfa 689/1004 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. ilk önce futbol kulüpleri sapır sapır dökülür yıllık 25 milyon doları aşan maaş ödeyen takımlar var..

Serbest kurda devalüasyon olmazmış, ulan % 80 devalüasyon olmuş daha ne olsun AMK.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Davutoğlu ndan Erdoğan a dolar sorusu.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın dolar üzerinden asgari ücret karşılaştırması yapanlarla ilgili Paramız bellidir, o da Türk Lirası'dır sözlerini eleştirdi.

Davutoğlu, Sayın Cumhurbaşkanına soruyorum; neden yandaş müteahhitlerinize ödeme garantilerinizi dolar üzerinden veriyorsunuz.? sorusunu yöneltti.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...nomi_sagmanset

4. laf laf laf....
    bizde yetksiz halimizle, laf yapıyoruz...
    sonuçta lafta kalıyor...

muhalefet sine-i millet yapsın, adamsınız diyelim.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Serbest kurda devalüasyon olmazmış, ulan % 80 devalüasyon olmuş daha ne olsun AMK.
    Cenaze namazı saat kaçta.???
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bu saatten sonra politika değişikliği veya iktidar değişikliği olmadan bu dolar yerinde durmaz...Artık ben dolar fiyatına bakmayı bırakıyorum...Tufe bazlı 2000 li yılların fiyatına geldiğinde duruma bakarız

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Büyüksün Berat Reyis, bu ahali kıymetini bilmedi.
    Aynen, adam 128 i satmamak icin cok direndi. fakat uzun adamin baskilarina daha fazla dayanamadi emredileni yapti ve dedidki "" at izi , it izine karisti"" deyip havluyu firlat ti, ve affini istedi.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    “Bugün 3. doz BioNTech randevuma gittim. Ama aşının son kullanma tarihi 9 Aralık’ta geçtiği için yaptırmadan çıktım. Hemşire diğer aşılara da baktı. Hepsi 9 Aralık’ta dolmuş. Bekleyenlerin kimisi “1 haftadan bir şey olmaz†dedi. Biz diyemedik, aşılanmadan çıktık.â€

https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...=alt_surmanset
    umarım 6 ayı öne çekme seebleri bu değildir
    bugün bende 4. dozu olacağım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 689/1004 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz