Sayfa 912/1001 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. O katilim gelirse bist e ele verip buyuk bedelli furyasi baslayacak alanlarin ziriltisi dinmez . Buyuk cokus dalgalari boyle baslar ralli ile

2. Artık o kadar eminim ki teknik analiz diye birsey olmadığına.... Bu ne abi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Daha var maldan ciksinlar 1600 geri donecegimizi dusunuyorum . Sert faiz artisi gelecek .

Ayrica artk kimsenn ev araba alacagini zannetmiyorm hukumetn gitmesini bekleyecekelrdir .bedava kredi bulanlar haric .
    Araba kısmını bilmiyorum ama ev kısmı çok hareketli. Ben inşaat yapıyorum bağdat caddesinde aynı zamanda. Her hafta birileri arıyor, elinde ev kaldı mi diye. Eş dost veya onlardan telefonumu alanlar. Elimde ev fln kalmadı, öle bi talep oldu ki zaten kalması mümkün diil. Ama hala var talep. Enflasyonist ortamda da durulacağını sanmam bu talebin.

Son sattığım dairelerde de genelde eurobond ve dolar bozuyordu hep alıcılar zaten. Bizim çakal tayfa dolarda olduğu için dolar bozdurup ev alan çok oluyor. Ayrıca krediler bence fena değil. Asgari ücrete %50 zam yapılan ülkede, özel bankadan bile %20 altına ev kredisi alıyorsunuz sonuçta Bir nevi bedava para demektir...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. 2017 de başlayan cyle bitti savrulma barları. 100 endeks tepe maksimum 275 görünüyor. Vadeli formasyon bitti, üzerine geçerse endeks 275 yuksek ihtimal. Bir ay olmadı iki ay. Sonra 2023 e kadar sürecek düşüş. Cyle lar 6 yıl kabaca. Şahsi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değeldir.

5.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Teknik analiz diye birşey yoktur
    mematiabi yılan kaçta durur?

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Abi herhangi bir analiz metodu yok bilmiyorum. Ben 11 den sonra şok geçirdim.

7.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Araba kısmını bilmiyorum ama ev kısmı çok hareketli. Ben inşaat yapıyorum bağdat caddesinde aynı zamanda. Her hafta birileri arıyor, elinde ev kaldı mi diye. Eş dost veya onlardan telefonumu alanlar. Elimde ev fln kalmadı, öle bi talep oldu ki zaten kalması mümkün diil. Ama hala var talep. Enflasyonist ortamda da durulacağını sanmam bu talebin.

Son sattığım dairelerde de genelde eurobond ve dolar bozuyordu hep alıcılar zaten. Bizim çakal tayfa dolarda olduğu için dolar bozdurup ev alan çok oluyor. Ayrıca krediler bence fena değil. Asgari ücrete %50 zam yapılan ülkede, özel bankadan bile %20 altına ev kredisi alıyorsunuz sonuçta Bir nevi bedava para demektir...
    Bundan sonra dedm zaten . Yani ocak ayı ile beraner kimse 5 kurus biryere harcamaz bekler

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Ereğli durunca
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 912/1001 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz