Sayfa 937/1001 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Bugün ne oldu, ne güzel dolarla beraber uçuyordubist herkes kazanıyordu ne olduki düştük böyle

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bence sıra dolarda. Yakında ona da şöyle bir gömçürürlerse şaşırmayın. Beklentim Mor ile buluşması. Buluşsun sonrası sonra.

3. pist 30 için diplerde olanbilenbilürüz.
    daha aşağı giderse veya dolar yukarı giderse durum çöpe sarabilir gibi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Anlasana ariston abi, pala oyunu bıraktı gitti, şuan ikna çabaları devam ediyor memedabi ilen el sıkışırlarsa açarlar yoksa sondakka bi açkapa yaparlar haftasonu çaresini düşünürler heralde
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post5685441

Gündüzleri işimden dolayı forumda online olamıyorum maalesef ..

2776.00 long 2878.50 den flat.

Online olmadığımdan ..işlemin görüntülü ispatı ..

mert45 sözünde durur
    Bunu saymıyoruz mert abi, real time online olmadı çünkü.
    Ayrıca
    Akcay kusura bakma, ekstre de olsa saymıyoruz. Mert abimin kuralı büüüle
    Kazançta kayıpta senin, biz burada paylaşılanı sayarız.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    öyle hemen gömmez. biraz uçlarda takılması lazım en az 1-2 hafta. 1 saatlik barda ne kadar mal satılır ki?

gaza gelen longcuları biçti geçti. teminatlar sıfırlandı vs vs. haftaya hafiften yola devam eder.

uzun barlardan ziyade kısa barlar, dojiler mal boşaltma zamanıdır zirvelerde.
    yukarıya gider iken mal boşaltımı daha kolay diye biliyorum, yeterince verdiki kimsa kaçamadı bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Bugün ıvır zıvır tüm hisselerimi sattım.

Bi bakayım dedim taban olmuşlar.

Para giriş çıkışı paylaşacak biri var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Anlasana ariston abi, pala oyunu bıraktı gitti, şuan ikna çabaları devam ediyor memedabi ilen el sıkışırlarsa açarlar yoksa sondakka bi açkapa yaparlar haftasonu çaresini düşünürler heralde
    Dün demiştim, alıcı tek kişi ise tehlikeli diye. Herif hastalandı mı, yerine yardımcısı bakıyor mu bilmemiz lazım diye.

Beni de whatsapp'dan meşgul ettiler ekrana baktığımda hesaplar erimiş ne olduğunu anlayamadan taban oldu hisseler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 937/1001 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •