Sayfa 975/1001 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Kağıtlar tarihi diplerini assa kırdı bugün nasıl bir dutluk istiyirsiniz ahahhahahhHa

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yok dostum. Ben dutluk zamanı mal alırım. Yani endeks düşükken yataya sararken alır, yukarıdan yataya sardığında satarım. Dipten alıp , zirveden satmayı kovalamam. Çünkü sadece acemiler bunu yapmaya çalışır.
    Bir de haberle çok hareket etme, çoşku adamı yanlış yönlerdirir.
    Bu da garip mesela. Geçen Mart düşüşünde yukarıda haftalarca silkeledi Ocak - Mart arası. Mal dağıttı.

Bunda, çıkışta mal almadı. Satış yoktu öyle çıktı.

Düşerken bugün mal almış gibi duruyor bazı kurumlar. Bazıları satmış.

YKB ve Bofa robotları mal kucaklamışlar...

Sürekli düşerken hacim artması ne demek? Fiyat aşağı iniyor, satıcı anladık korktu mal vermiş bugün, ALICI nasıl o malı alıyor, ne düşünüyor alan. Enteresan işler dayu. Alıcılara bakıyorum, toplu. Satıcılar dağınık.

Bu dayağa ikna olmadım desem... He dayak yemedim ondan da olmamış olabilirim o ayrı da :D

Gerçekten çok enteresan bir gün izlemesi heyecanlı.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yok dostum. Ben dutluk zamanı mal alırım. Yani endeks düşükken yataya sararken alır, yukarıdan yataya sardığında satarım. Dipten alıp , zirveden satmayı kovalamam. Çünkü sadece acemiler bunu yapmaya çalışır.
    Bir de haberle çok hareket etme, çoşku adamı yanlış yönlerdirir.
    Dutluk zamanı nedemek ?

4. Martla alakası yok dayı. Martta cayır cayır yabancı yonca boşalttı. Bugün sıfır satış Hahhaha

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lambent abi çoğu kişi kaçamamıştır, noluyoruz derken tabanda buldular kendilerini, tabandan vermeyede elleri gitmemiştir, enazından bi tepki yapar düşüncesi hakimdir, şuan korkmaz, en kötü ihtimalle düzeltme yapıyor derler... belkide haftaya hergün taban tabana gidecek 5 gün, nerden bilicen. garantisi mi var
    memedabi nediyor abi. kafamı karıştırdı şimdi.

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    memedabi nediyor abi. kafamı karıştırdı şimdi.
    Sırtına şortcuyu istemiyor zalım pastayı tek başına hüpletecek
    Şortcu gelirse mazut yaparım diyo
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lambent abi çoğu kişi kaçamamıştır, noluyoruz derken tabanda buldular kendilerini, tabandan vermeyede elleri gitmemiştir, enazından bi tepki yapar düşüncesi hakimdir, şuan korkmaz, en kötü ihtimalle düzeltme yapıyor derler... belkide haftaya hergün taban tabana gidecek 5 gün, nerden bilicen. garantisi mi var
    94 krizi gibi...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sırtına şortcuyu istemiyor zalım pastayı tek başına hüpletecek
    Şortcu gelirse mazut yaparım diyo

Direk ev araaba alırım. Yakalarsam.

Sayfa 975/1001 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz