Sayfa 983/1001 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Abi 2012 2013 de özgür Demirtaş gibi ekonomi uçacak diyen herkesin profesörlugu iptal edilmesi gerekiyor. Yaptığın analiz sıfıra düşmüş aldığın maassla kime ne öğreteceksin başka ülkede olsa kimse öğrencisi olmaz tam bir fiyasko.

Bak şaka değil 2012 2013 den şuan sifirlanmis durumda hadise.

Sen bunu analiz ettiysem istifa edeceksin kardesim boş beleş siyasal İslam demeyeceksin 2012 de Hristiyan parti mi vardı iktidarda.
    sayın SonKurus
    Özgür Demirtaş'ı şakkadanak Necmettin Batırel'e olmaz dediği oturumda tanıdım...
    Mürekkep yalamış bir insanın memleketine güvenip aynı anda da hükümetinin ekonomi politikalarına da güvenmesi hatası ile yaptığı bir tespit onun yaladığı mürekkepleri bir kenara atmasına neden olamaz. Neden istifa etsin yapılması gerekenlerin yapılmayıp uyarılarına uyulmaması ile oluşmuş bir tablodan ötürü...
    ne kadar kolay bu işler ömrünü yiyeceksin bir bilim dalında...sonra o dalda mürekkep yalamamış insanlar seni linç edecekler...
    memleketimden insan manzaraları...
    bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6 Aralık 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım programı kapsamında 17.12.2021 tarihinde 300.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu BIMAS payları 6.417.992 adete ulaşmıştır (Şirket sermayesine oranı %1,0570)

audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Bak bir daha yazayım

Özgür Demirtaş
    @ProfDemirtas
    ·
    5 Kas 2012
    Turkiye inanci olmayanlara en guzel yanittir bu not artisi. Daha guzel gunlerde gelecek iste buradan yaziyorum. Gelecege umutla bakin.
    Direk istifa

Rakam da verelim dolar 1.70 özgür gorevini icra ediyor

Bugün de görevi icra ediyor maaş nerden aldığı belli dolar 17

Abi ya safsiniz ya safsiniz ne diyim. 2012 2013 u nasıl bir salaklikla medya anal ist lerle üzerimize timsrhanelik çöktüğünü ben biliyorum

O zaman ekonomi Brezilya örneği gibi not artisi sonrası patlayacagini sıcak ile yandigimizi ben 10 sene önceki halimle biliyordum ama timarhanede yattım.

Anladın mı

Her beyan veren maaşı kadar için veriyor beyini kullanin.

4. 2012 de bunu yazsa bastacim olurdu

Arkadaşlar ülkemizin notunu artırdılar yatırım yapılabilir ülke olduk ancak dünyada diğer emerging marketlerde bu durum sonrası büyük cokusler olmuştur. Türkiye atomu parcalmiyor sıcak para ile dönüyor verimlilik ve üretim artışı yok. Kur 10 yıldır stabil gidiyor ve bir parabolik base oluşturuyor. Alınan krediler tüketime harcandı ilerdeki yıllarda büyük borç ödemeleri ve konjonktür daralirsa şimdiden herkes önlemini alsın.

Eğer sen profesör isen marketten diplomatı almadı isen ve kotu nniyetli maaşlideğilsen dünya örnekleri rakamları analiz edecek beyin var ise dayı durum boyledir.

Bende sana goygoy yapayım istersen. Kimse masum değil. Herkes maaşı görevini yapıyor.

5. memetabi yılanın başını kaça kadar ezecez ?

6. Yanlış adamın o zaman da bu bahsettiğiniz yönde şunları bunları atmıyor diye yazdıkları canlı yayında söyledikleri de var...
    Burası video yüklenmiyor ama yükleyeceğim..
    Adam tee o günlerden Berat ın bakan olduğunda alacağı çömez aksiyonlar karşısında uyarmış
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın SonKurus
    Özgür Demirtaş'ı şakkadanak Necmettin Batırel'e olmaz dediği oturumda tanıdım...
    Mürekkep yalamış bir insanın memleketine güvenip aynı anda da hükümetinin ekonomi politikalarına da güvenmesi hatası ile yaptığı bir tespit onun yaladığı mürekkepleri bir kenara atmasına neden olamaz. Neden istifa etsin yapılması gerekenlerin yapılmayıp uyarılarına uyulmaması ile oluşmuş bir tablodan ötürü...
    ne kadar kolay bu işler ömrünü yiyeceksin bir bilim dalında...sonra o dalda mürekkep yalamamış insanlar seni linç edecekler...
    memleketimden insan manzaraları...
    bol şanslar...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Tebrikler sevgili nosfecagri,

Attığın her taş vurdu, xleş seçimlerini bir ara paylaşırsan oraya hakim değilim değerlendirelim fırsatları…
    Senkronun harika , bol kazançlar , iyi hafta sonları…
    Dolar psikolojimi zorluyor. Ne kadar iyi gidersen git benchmark o kadar sert gidiyor ki gerçekten insan zorlanıyor.

Neyse, inşallah Haymana'ya yerleşinde 100 euro maaşım olcak gece bekçiliği kaplıcada. O zaman o sıkıntıdan da kurtuluruz ne diyeyim. Özelden attım portföyü, bilanço temel teknik bişeyler yaptık çok geri kaldı bence xleş, yeter ki batmasın şirketler buradan alıp zarar etmek zor - yeter ki elindeki tahta kapanmasın.

Ben de Sn. Deniz43 hocamın uyarısını bekleyip kapatmış olsam - dün tam tepede yazdı - %20 daha karlı kapanacak idim, ama yine de sattığım her şey sattığım yerin altında tam dibi tepeyi bulmak zor. Deniz43 hocamı tebrik ederim ben de.

8.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    2012 de bunu yazsa bastacim olurdu

Arkadaşlar ülkemizin notunu artırdılar yatırım yapılabilir ülke olduk ancak dünyada diğer emerging marketlerde bu durum sonrası büyük cokusler olmuştur. Türkiye atomu parcalmiyor sıcak para ile dönüyor verimlilik ve üretim artışı yok. Kur 10 yıldır stabil gidiyor ve bir parabolik base oluşturuyor. Alınan krediler tüketime harcandı ilerdeki yıllarda büyük borç ödemeleri ve konjonktür daralirsa şimdiden herkes önlemini alsın.

Eğer sen profesör isen marketten diplomatı almadı isen ve kotu nniyetli maaşlideğilsen dünya örnekleri rakamları analiz edecek beyin var ise dayı durum boyledir.

Bende sana goygoy yapayım istersen. Kimse masum değil. Herkes maaşı görevini yapıyor.
    Memedabi bi anelez yap.

Notlar batmış.

Dolar 17.

Borsa dibin dibinden cehennemin dibine inmiş, bütün kağıtlar tabanda.

Söyle abi nabacaz? Biz bişeyler çabalıyoz ama senin ne dediğin önemli toparlar mı buradan ne dion.

Sayfa 983/1001 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •