Sayfa 981/1001 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu biraz çengelli bulmaca olmuş pazıllarda boşluk var gibi
    benimde ayın 2021 son 15 gün - 2022 ocak-şubat stratejimi tamamladım , içinde teknik ve temel , bir kaç ters salvo ile oyunu şablona oturtmaya çalışıcam.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben geceyi bekleyecem , haftaya düşüş beklentim mevcut gün içi oyun indir bindir döner.
    Geçen cuma Abka ve akçaya yazdım bu hafta için ,
    uzun bar Banka ile bitirdi .
    kredili işlem yapanlar geçen hafta dikkat dedik , bakıyorum bayağı kişi doğrandı .
    Hafta başı dikkat etmek gerekir, basit pıst 100 grafiği paylaşımı yapıcam.

2. 13,80 de attıgım grafik...küfür etmeyin diye uzatmadım...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benjamin bugün kopacak gibi...
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bize yeni bişey söyle
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    al sen istedin tadını kaçırım sabah sabah..

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Ekonomist Özgür Demirtaş'tan İsmail Saymaz'ın canlı yayın teklifine: Siyasal İslamcılar tarafından tehdit altındayım
    Abi 2012 2013 de not artışı yaygarasıyla bu malları itelenmesine destek mesajlarını yazarım buraya bu adamın.

Ben 2013 de dibine kadar short çekerken 5$ endekste hepsi üzerimize cullandi bunların akıl hastanesindd gözümü açtım.

Özgür Demirtaş
    @ProfDemirtas
    ·
    5 Kas 2012
    Turkiye inanci olmayanlara en guzel yanittir bu not artisi. Daha guzel gunlerde gelecek iste buradan yaziyorum. Gelecege umutla bakin.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    X30 portföyü kapatmıştım bu hafta.

Short da açtım 10 bin puana yeter dedim döner moner izlerken öyle burada yazmak gibi olmuyor.

Sonra çekirdek aldım izledim

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanslisin abi mali bosaltmissin. sabah ekgyoda 2.87 den mali verdim. Seytan durttu. 2.78 den geri aldim. yukluydu alimim kredili degil ama mali bosaltamadim. Kademede 300 500 bin 1 milyon lotlarla tabana yapisti. Ama ana hacim 2.80 2.88 de oldu. Pazarteside en az %5 cakarlar gibi sonra durulur. Diye dusunuyorum. Belkide mali itelediler son sahibi oldum bilemiyorum.Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Tl bazli bakmayip dolar bazli baktigimizdan bu hataya dustuk. Yoksa bu seviyelerden ekgyo mu alirdim.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    13,80 de attıgım grafik...küfür etmeyin diye uzatmadım...
    Tebrikler Akçay…
    Her türlü çakıyorsun, yükselsin düşsün farketmez…
    İyi yatırımcı , iyi trader farklı şeyler, bence forumdaki bulut ve sevgili Verge ile beraber en iyi trader’larsınız…¦
    Kazancın bol olsun, tekrar tebrikler…

6. Bak çok net söylüyorum abi şaka yapmıyorum. Kağıtlar sıfıra düşmüş siyasal İslam diyor 20 kat üstte hergun aklimizi aldılar oyun değil..

7.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Bak çok net söylüyorum abi şaka yapmıyorum. Kağıtlar sıfıra düşmüş siyasal İslam diyor 20 kat üstte hergun aklimizi aldılar oyun değil..
    Bak bir daha yazayım

Özgür Demirtaş
    @ProfDemirtas
    ·
    5 Kas 2012
    Turkiye inanci olmayanlara en guzel yanittir bu not artisi. Daha guzel gunlerde gelecek iste buradan yaziyorum. Gelecege umutla bakin.

8. Abi malları öyle bir soktularki el birliğiyle oraya gelmesi için %2000 yükseliş olması lazım faiz hariç

Sayfa 981/1001 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •