Abi 2012 2013 de not artışı yaygarasıyla bu malları itelenmesine destek mesajlarını yazarım buraya bu adamın.
Ben 2013 de dibine kadar short çekerken 5$ endekste hepsi üzerimize cullandi bunların akıl hastanesindd gözümü açtım.
Özgür Demirtaş
@ProfDemirtas
·
5 Kas 2012
Turkiye inanci olmayanlara en guzel yanittir bu not artisi. Daha guzel gunlerde gelecek iste buradan yaziyorum. Gelecege umutla bakin.
Sanslisin abi mali bosaltmissin. sabah ekgyoda 2.87 den mali verdim. Seytan durttu. 2.78 den geri aldim. yukluydu alimim kredili degil ama mali bosaltamadim. Kademede 300 500 bin 1 milyon lotlarla tabana yapisti. Ama ana hacim 2.80 2.88 de oldu. Pazarteside en az %5 cakarlar gibi sonra durulur. Diye dusunuyorum. Belkide mali itelediler son sahibi oldum bilemiyorum.Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Tl bazli bakmayip dolar bazli baktigimizdan bu hataya dustuk. Yoksa bu seviyelerden ekgyo mu alirdim.
Bak çok net söylüyorum abi şaka yapmıyorum. Kağıtlar sıfıra düşmüş siyasal İslam diyor 20 kat üstte hergun aklimizi aldılar oyun değil..
Abi malları öyle bir soktularki el birliğiyle oraya gelmesi için %2000 yükseliş olması lazım faiz hariç
Yer İmleri