Yoruma kapatmışlar !!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Borsadakini kazanan calisan sirketlerin hic olan piyasa degerlerini biraz duzeltmesi olarak soylemistim. Bir de buyukler mala girmisti Tombik'te 12'den, TAV'da 25'ten. Disardaki kus rallisi kesildi, batirmaya basladilar yine. Ama burdakiler malda olduklarindan dolayi yukari cekmek zorunda kaldilar. 2 dolar mesela komik bir piyasa degeri TAV gibi bir sirket icin.
Dolarin suyu, okyanustan geliyor.
Ne yaptın bu durumda ?Bu durumu beklediğimden,çoğunluk nakitte olduğumdan çoğunu taban ve tabana yakın topladım,peşi önce zarar yazdı,sonra peşinden sistem iktidar kafasına döndün tırlattı muazzam kar yazdı...Tabiki bu geçiciydi biliyordum sistemdebir anormallik vardı 21.30 olduğunda sistem kendisine geldi,yine zarar yazdık,sadece elimde alttan bedavaya topladıklarım kaldı,olsun onlarda bana yeter,çok sert düşen borsayıseverim çoğu tabana yapışır o zaan satarlarken ben toplarım,örnek anel bile tabana yapışmıştı 2.24-25 onu oradan topladım.Borsacılık hayatımda böyle birşey görmedim sistematik olarak
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dünyanın oluşumu nasıl oldu,sistem çarkları vs Şengör hoca anlatıyor,Celal Şengör,İlber Ortaylı,Muzzez İlmiye,Mümtaz Soysal zaten bizden birisi yakından tanırım Ankaradan ışıklar içinde uyusun, aşağıda linki tıklayın dinleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=tK2k00U-Mrc
Yer İmleri