Sayfa 459/1002 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Alttaki tveet dikkatimi çekti.

2'nci Dünya Savaşı bittiğinde Almanların molozlar arasında ölmüş at eti yediğini gören Conrad Adenaur şöyle der: "Umarım bir daha İsa bile gelse bütün yetkiyi tek kişiye verecek kadar aptal olmayız."
    Guzelmis bu.

2. Yoruma kapatmışlar !!

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    İki gün önce yazmıştım/sormuştum..Borsa, Döviz, Altın,Hepsinin Fiyatları sürekli yukarı gidiyor,..Bu değirmenin suyu nereden geliyor,diye..
    Dün,( cuma ) Borsaya akan suyun vanasını Şakkadanak diye kesmişler, Çarklar /dişliler birbirini parçalamış. Kağıtlar paramparça olmuş... Çok sürmez,Yakında altın fiyatlarını da erite erite alüminyum seviyesine indirirler..Uzun yıllar (belki 7-8 yıl ) uykuda bekletilir..
    Borsadakini kazanan calisan sirketlerin hic olan piyasa degerlerini biraz duzeltmesi olarak soylemistim. Bir de buyukler mala girmisti Tombik'te 12'den, TAV'da 25'ten. Disardaki kus rallisi kesildi, batirmaya basladilar yine. Ama burdakiler malda olduklarindan dolayi yukari cekmek zorunda kaldilar. 2 dolar mesela komik bir piyasa degeri TAV gibi bir sirket icin.

Dolarin suyu, okyanustan geliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    İki gün önce yazmıştım/sormuştum..Borsa, Döviz, Altın,Hepsinin Fiyatları sürekli yukarı gidiyor,..Bu değirmenin suyu nereden geliyor,diye..
    Dün,( cuma ) Borsaya akan suyun vanasını Şakkadanak diye kesmişler, Çarklar /dişliler birbirini parçalamış. Kağıtlar paramparça olmuş... Çok sürmez,Yakında altın fiyatlarını da erite erite alüminyum seviyesine indirirler..Uzun yıllar (belki 7-8 yıl ) uykuda bekletilir..
    Ne yaptın bu durumda ?Bu durumu beklediğimden,çoğunluk nakitte olduğumdan çoğunu taban ve tabana yakın topladım,peşi önce zarar yazdı,sonra peşinden sistem iktidar kafasına döndün tırlattı muazzam kar yazdı...Tabiki bu geçiciydi biliyordum sistemdebir anormallik vardı 21.30 olduğunda sistem kendisine geldi,yine zarar yazdık,sadece elimde alttan bedavaya topladıklarım kaldı,olsun onlarda bana yeter,çok sert düşen borsayıseverim çoğu tabana yapışır o zaan satarlarken ben toplarım,örnek anel bile tabana yapışmıştı 2.24-25 onu oradan topladım.Borsacılık hayatımda böyle birşey görmedim sistematik olarak

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Borsayi durduran Erdogan degil, otomatik devre kesiciler. DOW her yarim saatte bir patliyordu 1 hafta boyunca koronada.

Yaniltici bilgi vermemek lazim davanin kabul gormesini istiyorsan (tweeti atana diyorum).

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
    Dünyanın oluşumu nasıl oldu,sistem çarkları vs Şengör hoca anlatıyor,Celal Şengör,İlber Ortaylı,Muzzez İlmiye,Mümtaz Soysal zaten bizden birisi yakından tanırım Ankaradan ışıklar içinde uyusun, aşağıda linki tıklayın dinleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=tK2k00U-Mrc

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dünyanın oluşumu nasıl oldu,sistem çarkları vs Şengör hoca anlatıyor,Celal Şengör,İlber Ortaylı,Muzzez İlmiye,Mümtaz Soysal zaten bizden birisi yakından tanırım Ankaradan ışıklar içinde uyusun, aşağıda linki tıklayın dinleyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=tK2k00U-Mrc

Sayfa 459/1002 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •