Sayfa 996/1001 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Cuma iki taban gördük ; Pazartesi de bir tavan görür müyüz acaba....?
    Sabır...Uzaktan bak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    cuma günkü satışlar için şimdilik olumsuz bir haber gelişme yok...o zaman en mantıklı açıklama TyphoonTrader ın açıklaması...gibi...

Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Düşmenin sebebi bu. Hafta başında yazmıştım bunu. Sonra kurumlardan arkadaşlar ile konuştum. Son 1 aydır vadelide long bacağı şiştiği için vadeli-spot arası marj çok açılmıştı. Büyük aracı kurumların tamamı, para piyasasından borçlanıp spot long, vadeli short yaparak pozisyon açmış. Gırtlak pozisyona gelmişler, tüm kredi limitleri kullanılmış. Dolayısıyla pay ve endeks devasa long pozisyonların karşısında naked shortörler yok, covered shortörler var. Dolayısıyla vade sonuna doğru pozisyonlar kapanmaya başladığında spottaki mallar da satılmaya başlandı. Bir anda kendi kendini tetikleyen bir süreç oldu, vadeli longcular kapadıkça, shortörler spotta cover olarak tuttukları malları sattılar. Bu sefer, spot düştükçe daha fazla vadeli longcu pozisyon kapattı, iyice b.ka sardı. Robotlar da işin içine girince endeks çakıldı. Olay budur. Gelecek haftabaşında vadeli kontratı olan hisselerde meydan savaşı olur, sonra toparlar. Bir çok hissede çok iyi fırsatlar oluştu.

3. Bence devlet baba dolar bozduktan sonra düzeni bozdu..
    Borsa da terste kaldı herhalde
     Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Olaylar hükümetin beklediğinden çok daha sert gerçekleşiyor. Görece suskunlukları bunu gösteriyor bana. Geri adım gelebilir. Bu arada Devlet Bahçeli'nin borsadaki düşüş ile ilgili sözleri manidar

"Döviz yükselirken borsanın düşmesi, üstelik piyasalarda anormal oynaklıkların kısır döngü içinde artış sergilemesi Türk milletinin ve Türkiye'nin düşmanca bir senaryoya maruz kaldığına bariz işarettir."

https://www.dunya.com/gundem/bahceli...-haberi-643283
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tum prof lar yurt dısı egitimu gormus tum donanimli iktisatcilar koskoca ulke 1 kisiyi ikna etmeye calisiyor .

O 1 kisiyi destekleyen kimler gazeticiler sabit kurdan bahsediyor diger gqzeticiler almanya da herkes gazoz kapagi topluyor ac herkes orada diyir . anketci ihsan krediyi %9 dan verin mevduati %19 a cikarin 7 yildir dusunuyorm boyle olursa tr ucar diyor . Siradan ekmek almak icin kuyruk bekleyenler birde onlarda karnim doyuyor banane diyor .

5. Ahmet Mergen

Büyükler genelde küçükleri ütmez.
    30 senedir sadece borsaya ayakbastı parası, anlık eğitim, canlı alışveriş taktikleri, 3 günde nasıl para sıfırlanır, yan tahta nedir, ana tahtalar nedir, tahta nedir, bambu ağacı nedir, satışta kullanılan şemsiye nedir gibi detaylar için ücret keserler.

6. Renault Clio'ya bir günde 114 bin TL zam https://tr.sputniknews.com/20211218/...051889934.html

7. Aynen ciddi anlamda değerlendir derim..
    Ben bunu bes tarafında iki çocuğuma yükledim işletiyorlar ..
    Doviz altin dış borçlanma ve yurtdışı teknoloji hisse senedi fonu olarak böldüm..
    Diğeri de hisse senedi fonu..
    Bakalım elleri ayakları tutana kadar kim neye kavuşacak..
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    sonuçta yıllık %2 masrafla profesyonel takımlar parayı yönetiyor. hiç bir yükü, yorgunluğu da yok. ellerindeki bilgi, ekipman küçük yatırımcıda yok.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Nereden kimden oy aldigi belli . Ulke boyle yonetilmez eyaletlere bolunsun herkes yoneticisini secsin herkes isine baksin . Tum ulke sadece cumhurbaskanini ve merkez bankasi baskanini secmeli .

Milletvekilleri eyaletlerde olan secimlerde secilmeli . Senato olmali . Vali kalkmali sadexe belediye baskani olmali .

Ancak boyle akıllanırlar yoksa isimiz zor . Nefes alip vermeyi ölmemeyi yasamak zannediyor ulkenin yarısı

Sayfa 996/1001 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •