Aslında herhalükarda tavanada vursa kendi tarzını yine devam ettirebilir. Ulan vur şunu tavanada olman gerektiği gibi ol bir kez bari..
Aslında herhalükarda tavanada vursa kendi tarzını yine devam ettirebilir. Ulan vur şunu tavanada olman gerektiği gibi ol bir kez bari..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Konunun özü bu Şray Kanunları gibi. Her şeyi yaparım ama öptürmem diyor. Daha kötüsü ise bunun hep böyle olacağını hissettirmesi.! 2020 Ralli sinde nasıl gitti bilmiyorum ama 2. 5 TL den 62 TL ye nasıl gitmiş hayret ediyorum.
Rallide tek kağıtta durdum ralli sonları ilk girdiğim kağıt bu idi. Aslında yüzde 15 kazandım ama o gün zirvede nasıl hareket ediyorsa tıpatıp aynen devam ediyor.! Oynaklık bakımından bu kadar oynak bir kağıt yok. Tek istikrarlı bir yönü var düşerken çok istikrarlı düşüyor. Bununda ne faydası olur bilmem..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Döviz koptu gidiyor.1 rta = 1 usd a yaklaşıyoruz.
USD/TRY
18,3525 +1,9390 +11,81%
GAU/TRY
1.058,728 +108,628 +11,43%
EUR/TRY
20,7255 +2,2750 +12,33%
Ingiltere Noel tatili sonrası muhtemelen 28 Aralık itibariyle 2 haftadan 1 aya kadar yeni kısıtlamalara başlıyormuş.
https://www.reuters.com/world/uk/uk-...on-2021-12-20/
Desene 150 yıl sonra nihayet cari açık kapanıp, ihracat rekoru kıracağız...
Sancısız doğum olmaz
Büyük Türkiye Cumhuriyeti mi doğacak, yada Birleşik Türk Devletleri Cumhuriyeti mi doğacak.
İthalat durma noktasında....
İhracat dört nala gidiyor
Maşallah maşallah
Hadi inşaallah
RTA hedefim 240 TL
Ya nasip
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yer İmleri