-
şu sorunun cevabı var mı peki?
diyor ki politika faizi %14 ise minimum o faizi alırsın. ben gittim zurgan bankta %18 oran buldum. dolar %15 arttı. o zaman %18 i alırım herhalde de..
dolar %20 arttı. o zaman ne oluyor.. %14-%20 farkını mı veriyor, %18-%20 farkını mı?
-
yıl sonu kapanış hikayesinden dolayu dövizin ateşi 02.01.2022 tarihine kadar sönük kalır.
kur da şu an bir hareket kimsenin lehine değil çünkü.
-

Originally Posted by
reha kaya
Efendim, bu 0.25 korumayı çözemedim?
ben orayı vade kısaldıkça oran düşüyor diye okudum sabah bir yerde oradan kalmış aklımda..
-

Originally Posted by
realities
reha bey 3 ay boyunca artışlardan 0.25 oranında beni koruyacak
dövizi bu süre içinde elinde tutan enayi tam korumada kalacak, bak enayiye sen..!!
öyle bir orantı açıklamada yok. başka bir yerden mi bu bilgi. ben mi atladım.
-
herifler öyle bişey çıkardılarki şuraya yazan onlarca kişi halen oalyı çözmeye çalışıyoruz.
simitçi ahmet ile ayşe teyze girmez bu işe
onlar derlerki ben sana 100 tl veriyorum
3 ay sonra bana ne ödeyeceksin
kesin rakamı almadan yatırmazlar
bir halt olacağı yok.
-
Bu kdrına gerek varmıydı, enflasyon + %5 kar payı deseydin bugün $ burada olmazdı, mb boşalmazdı fiyatlar patlamazdı. Aç gözlüler AÇ
Doyuramadık maalesf 20 senede hele o pertlek gözlü varya
-
Piyasayı ne hale getirdiler , borsasında dolarında ne yaptığı belirsiz .. Boyle volatil bir piyasaya kim girmek ister ki ? Hiç böyle hareketler görmemiştim insanı korkutan hareketler ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
erman07
bu sabah müslüman din kardeşlerim dolar yakıp bozdurdukları dövizler karşılıgı tl ile
koşa koşa bankalara gitmişler döviz garantili FAİZ almaya
ohhh ne güzel miss akıllı adamların hali başka oluyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri