Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

  1.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bugunlerde eib'de olmak vardi
    Saygilar.
    Bugün için Eib de kurtaramayacak gibi geliyor. -3 bekliyorum

  2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    satış emrini dün sabah verdiysen faydalandın tabiki. ben yarından itibaren %25 rpd, %25 ija, %50 zpf(ziraat döviz sepeti fonu) yapmayı planlıyorum. her hafta %10 zpf alıcam. an itibarıyla alım iştahı ve kamu bankalarının deli gibi baskılama çabası eskisi kadar hızlı olmasa da tekrar yükseleceğine işaret. öte yandan kademeli olmakta fayda var dem'de ayrıntılar tecrübeler ortaya çıktıkça usd 9,5 yolculuğu başlayabilir. 11 fon alımında stop seviyem.
    Bence çok iyi taktik, ancak ben artık fiziki almaya karar verdim. Elimde portföyünün 1/6 si değerli emtia/yabancı borsa fonu kaldı onlarda da en iyi bildiğim şey olan zararda oturmayi yapicam

  3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bugün için Eib de kurtaramayacak gibi geliyor. -3 bekliyorum
    Hocam kurtaran kurtariyor bir sekilde.
    Gpg pair tradden pozitif kapatmis
    Saygilar.

  4. tca -%26.05

  5. Zpf -%22.73

  6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    1 aydır boşa kürek çekmiş olduk yani, bir gecede hepsi gitti, sonradan alınanlardan da ayrıca zarar oldu, hisse fonlar, değişken fonlar onlar da aynı şekilde, demek ki bir yerden sonra kârı almak gerekiyormuş, geçen hafta kaç kere satış verip iptal ettim.
    Şimdi daha da düşer mi diyerek ek alım yapmaya da korkuyor insan, ne yapacağımızı şaşırdık iyice.
    Tecrübe yönünden kardasın, öyle düşün. Zamanında çok büyük bedeller ödeyerek tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum. En güzel öğretmendir, ama dersler biraz uzun sürüyor.

    Bence yatırım dünyasında en önemli şey stratejimizin olması ve ona körü körüne uymak. Belli periyotlarla geri dönüp değerlendirme yaparak strateji başarılı mı değil mi diye kontrol edip, hedeflerimize ulaşamamışsak, değiştirmekten korkmamak. Ama hedefimize ulaştıysak da aç gözlü olmamak, benden bu kadar, biraz da başkası kazansın demesini bilmek.

  7. Arkadaslar bu toabloyu is yatirimdan aldım IPV nin fiyat tablosu.bugunun fiyatı nasıl 20,16 oluyor anlamadım. Döviz düşüşünden etkilenmedi mi?

  8.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Arkadaslar bu toabloyu is yatirimdan aldım IPV nin fiyat tablosu.bugunun fiyatı nasıl 20,16 oluyor anlamadım. Döviz düşüşünden etkilenmedi mi?
    Dünkü Merkez Bankası kuru 17,47 idi; dünkü fiyatlar o kurdan hesaplandı. Bugünkü kur %25 aşağıda. Yarınki fiyatlara bu düşüş yansıyacak.

Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •