Sayfa 21/987 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Cehalet mutluluktur, şu kısa ömrümde bunu öğrendim.

Dolar gayme düştü deye, Malatyada halay çekmek vardı, rakı çekiyoruz onun yerine AMK.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu karar çok su kaldırır ama dolar bozdurur mu çözemedim bence zor
    Doların 1 senede %14 (simdilik) yada 3 ayda %3,5 artmama ihtimali var mı Mevcut enflasyon ile? Yani sonunda doların dolar olarak kalacak ve hiç artmayacak. Birde dolar bozup geri alırken makas ve bsmv çabası. Dolara yine %1 de olsa faizin var ve Benjamin her zaman Benjamin.

3.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Doların 1 senede %14 (simdilik) yada 3 ayda %3,5 artmama ihtimali var mı Mevcut enflasyon ile? Yani sonunda doların dolar olarak kalacak ve hiç artmayacak. Birde dolar bozup geri alırken makas ve bsmv çabası. Dolara yine %1 de olsa faizin var ve Benjamin her zaman Benjamin.
    Ama tl'de olanlar için çok cazip.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu karar çok su kaldırır ama dolar bozdurur mu çözemedim bence zor
    zaten dolar bozulsun diye değil.. tl de kalanlar dolara geçmesin diye yapıldı..
    2 trilyon mevduat dolara geçmeye çalışıyordu panikle...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    20 yılda 1 tane bizi ileri götüren bir karar gösterinde bu karara mutlu olalım amk.
    Ulan $ 2.7 den 20 olmuş, 20 den 13 oldu diye mutl uı mu olalım. Ha 20 ha 13. Piyasada fiyatlar mı durdu?
    Ne için mutlu olalım birde laf sokuyorlar utanmadan yok otobanmış yok jiletmiş, gülecekseniz açında götünüze gülün. Ha bak $ maaş alıyorsanız tmm özür dilerim ekmek kapısı derim.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    20 yılda 1 tane bizi ileri götüren bir karar gösterinde bu karara mutlu olalım amk.
    Ulan $ 2.7 den 20 olmuş, 20 den 13 oldu diye mutl uı mu olalım. Ha 20 ha 13. Piyasada fiyatlar mı durdu?
    Ne için mutlu olalım birde laf sokuyorlar utanmadan yok otobanmış yok jiletmiş, gülecekseniz açında götünüze gülün. Ha bak $ maaş alıyorsanız tmm özür dilerim ekmek kapısı derim.
    Buradakilerin çoğu onu anlamayacak kadar cahil takımı değil, herşeyin farkındayız hepimiz.

Sorun o arkadaşın yazdıklarına ahali illallah dedi, ben de dahil ona kızgınlıkları.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7. Mevduatın dövize dönmesine engel olacak mı bilmiyorum ama kura bağlı elektronik vb. şeylerin talebi ve ithalat patlayacak. Mesela cumartesi apple büyük bir zam yaptı o gün kahrolan en 10 kişi tanıyorum zammı geri aldığı gibi apple ne buldularsa alacaklar. bende TV kovalıyorum mesela.

Eylülde 8.70 olan dolar gayme, bu ne olduğu belirsiz DEM macerasına rağmen 13 gaymeyse, sorun devam ediyordur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 21/987 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •