-
5.1 Dolby Digital verelim... 😂

Originally Posted by
Oralet-osman
Sonrasi 3.1 surround system.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
3 ay sonra aşağı düşerse nolur. Sisteme giren hem faizini alır hemde daha ucuzdan dolarını. Yukardan maliyetlenen için bir fırsat değil mi bu? Ytd.
-
Tek kaçan şey aradaki volatilite olabilir. Zaten onu da yapamayacak kişilerin sisteme girme ihtimalini yüksek buluyorum. Çıksa farkı alır düşse hem faiz hem ucuzdan dolar alabilir. Yatırım tavsiyesi değil düşünceden ibarettir.
-
Kimsede demiyorki dolarin faizine ne olacak?
Adam dolarda dursa uzerine faiz alacak
-

Originally Posted by
Eagleyed
3 ay sonra aşağı düşerse nolur. Sisteme giren hem faizini alır hemde daha ucuzdan dolarını. Yukardan maliyetlenen için bir fırsat değil mi bu? Ytd.
Aynen öyle, orta vadede doların işi bitmiştir bu sistemde. Vatandaş için sıfır zarar. Artık doların yukarı çıkması için dış etkiler kalıyor geriye. Fed, dış politika vs. Reisin bu hamlesi faiz indirimi işinide hızlandırabilir.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Eagleyed
Mevduat vade sonunda doların düşeceğini düşünüyorsa ve dolar da vade sonunda düşmüş olursa, sahip olduğu dolar miktarını artırmış olur.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
yatın kalkın dua edin..
ilk dalganın düzeltmesi olmasın...

Olursa ne olur?
-

Originally Posted by
bisikletci
Emekli maasimi dolara cevirdim 2 gun once
Is bankasi 13.88 den satiyordu cevirdim 180 dolar
Kendimi Kunta Kinte gibi hissediyorum
Çalışmadan geçinmek imkansız emekli maaşıyla herhalde. Ben de temettü emeklilği yapmaya çalışacam..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri