Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben çelik yelek giyip , miğfer takıyorum, avcı boy çukuruna 1 metre kala kontrol yapıp öyle giriyorum BUBİ tuzağı olmasın diye,
    çok tanıdığım o avcı boy çukurunu kontrol etmeden girdiği için elini,kolunu,vücdunu kaybetti
    bunlar tecrübe ile esasdır.
    şu tecrübelerden biraz da biz iztifade edelim.
    ben ne zaman avcı boy çukuruna atlasam,
    avcı bo
    k çukuruna dönüyor birden. amonyum bi fosfat.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Uygulanan ekonomi programı veya bunun adı neyse çok sınırlı sayıda bir kadro tarafından bilindiğini düşünüyorum. O nedenle mv ler, konuyla ilgisi olmayan ve bu kadroda yeralmayan bakan dahi olanlardan habersizdir ve olanlara etkisi yoktur.
    Herşeyin çok kısa vadeli oyun planlarına göre yapıldığını ve arkasındaki kök nedenin bir şekilde iktidarı devam ettirmek olduğunu düşünüyorum.
    Ancak tüm bu olanlara karşı çok etkisiz ve tepki verip alternatif oluşturamayan bir muhalefet olduğunu da görmüş olduk.
    Ben mi yanlış hatırlıyorum bir hafta on gun önce bakan böyle bir çalışma olduğunu açıklamıştı hatta ne olabilir diye tartışıldı.

3. Şimdi 11.50 altı şeyin aşağı gelmesinde bankasıda , sanayiside rahatsız olup basıyor aşağı ,
    dün aynı hikaye gün içi 12 bandında oldu .

4. Ben cidden gıdıklandığımı hissediyorum şu an. Çok yaşa Nebati Başkan))) Damadın ruhu geri geldi. TL ile MMT yapıyoruz.

5. Valla ben beğendim. Hayatta dolarla faizle isim olmamasına rağmen güzel. Şu memleketin tek sorunu veri doğruluğu ve dolarizasyon. Basta TÜİK ve diğer verilerde de şeffaf ve doğru paylaşım bu işin sonunu getirir. İkinci adımı piyasa sakinleştikten sonra vatandaş arası işlemlerde dövizin yasaklanmasi..
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doların ya 18 e çıktığı yalan ya şimdiki değeri. Bu kadar olmaz. Bunlar şimdilik vatandaş dövize endeksli mevduatı beğendi algısı yapıyor.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İş bankasından yatırım işlemi yapabilen var mı?
    Bende çok sık hata veriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Politika faizi 14 , banka 32 günlük mevduat faizleri 20 , uzun yıllardır böyle makas görmemiştim...
    Evet. 20 veriyorlar direk, üstü için pazarlık halindeyim.

Bu SÜPER ZEKA(!) lar faiz indiricez diye yola çıktılar ve 16 civarı olan mevduat faizini bile 20 ye çektiler.
    İnanılmaz bir diploma, inanılmaz bir model, inanılmaz bir zeka ve beklenen son...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

8. tcell en ucuz bis t 30 kagıdı ama sıkıntısı ne çözemedim...

Sayfa 361/1002 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •