İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
heh.. başka ralliye artık![]()
18 e çıkarken gelen zamlar derken perakendede 14 TL üzerini kurun yansıtıldığını sanmıyorum. Ayrıca o panikte insanlara yüksek kurdan bir sürü stok aldırdılar bunlarda zararı sineye çekmezse fiyatlarda çok ciddi gevşeme beklemem.
Piyasalar kendi aldığı pozisyonun tersine giderken zırt pırt aynı esprileri görmek insanın canını sıkabiliyor.
Ondan millet çatıyor sağa sola
Ben çıkarken tısslarım, düşerken dayak klüpçüsü olurum. Bana hava hoş.
Ucuz dolara hayır demem alırım. Yüksek dolar da varlığımı koruyor. Win/win
ytd
Şu an sistemi yeni çıkardılar onun için kontrolü ellerinde tutmak istiyorlar vatandaşta artık bakın dolar çıkmıyor daha da düşecek mantığının yerleşmesini ve satmalarını sisteme gelmelerini bekliyor ama bence doları satmak değil yavaş yavaş almak gerekir diye düşünüyorum.
Dolarda yükseliş topiginde yilanoglu esprisi hoştur dolarda düşüş topiginde de dayak kulübü esprisi.arada elbet ikisi de iki topikte de yazılabilir.ama dozuna dikkat etmek lazım.bu günlerde bu topigin müdavimleri ve bence tüm memlekette dolar yatirimi olanlarda dolandırıl dik hissi var.sen doları 18 e çek haftasonu tiyatro oyna faizi dusurecegim diye milleti paniklet pazartesi müdahale yok dolar tavan olsun sonra birileri gelsin milyarlarca dolar satsin
Makas 80 kuruş ve üzeri.
Nereden almak lazım?
Yer İmleri