Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. dem cıler mb kuru 11.66
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugünkü margin call 301 milyon TL idi, fazla bi rakam değil- aşırı basmaz margin call saati için demiştim kendi kendime, lakin yine de bastı.. pala -ben adamı doğrar parça pinçik ederim, yetmez o kanlarla duş alırım" diyor.. viop teminat tamamla saati geçti, şimdi hisse kredicilerin teminat saati olan 15.45 barını izleyin

yukarı dönüşte yine bankalar öncülük edecek gibi.. akbank tavan olabilir, garantiden o kadarını beklemiyorum
    son kritik 20 dakkaya girdik, son bi satış gelirse bu dakkalarda gelecek..

son iki saat rahat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bizim bu piyasada zaten en büyük sorunumuz açgözlü olmak, aza kanaat getirmemek.
    Halbuki temkinli az az büyümek en makbulu idi.Kar az olurdu belki ama zararda sınırlı olurdu.
    Şimdi büyük kar yaptik yalan yok ama realize edemeden hepsini sildi.
    Geçmiş olsun.
    Öleymiş. Aracı kurumda ki kız durum felaket dedi. Cuma gününden beri sadece bununla uğraşıyorum diye isyandaydı.
    Bu süreçte batan arkadaşlar için diyecek bir şey yok.
    Geçmiş olsun, ders çıkartsınlar. Bu ülkede kaldıraç olayını ya kullanmasınlar, ya da minimum kullansınlar.
    Ayrıca borsada ki satış, dolardaki inanılmaz düşüş, hep devlet eliyle oldu.
    Seçim zamanı geldiği zamanda kendilerini kimin batırdığını unutmasınlar artık bi zahmet...
    Dolar rallisi sırasında endeks shortdan kaybedenler içinde aynısı geçerli.
    O da nas ile manipule edilen doların rallisiydi.
    Sonucunda bu 1350-2400 rallisinde öpülmedik adam bırakmadılar gibi

Viop'da ki paramı 3 e katlamıştım, şu an koyduğum teminat ile kapatıyorum pozisyonları.
    Longları kapadım, spot a geçirdim demin ki düşüşte. Orda taşıyacağım...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    dolar topiğine uzundur bakmıyordum, dün bi bakayım dedim.. birisi yazmış 400K açtım bu hesaptan diye, topik müdavimleri etmedik küfür- hakaret bırakmamışlar adama.. tam bir piskopat sürüsü
    Onun yaptığı da çok yanlış, 18 tl den 11 tl ye düşmüş, millet zararda üstelik burnundan soluyorken arı kovanına çomak sokmuş gibi bişii olmuş
    Abi bu günlerde hiç bişii yazılmaz yada söylenmez, herkes çok gergin
    Bak dün gece beni bile fırçaladılar
    Hamdım Piştim Yandım

önce FROTO tabana veriyor..arkasından TUPRŞ

ne piyasa oldu..
    ciddi kağıtlara bak!

6. Attention, attention... Blackout.... Kim kimi tutarsa bu saatten sonra dayu)) Hunger games. Ha dur ya da Squid Game. Zaaaaa ))

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    üstatların affına sığınarak graf atıyorum. yarın bir 0.618 vur çek olayı olur gibi. sonra dip çalışması vs.
    hem dışarısıda yeşilli falan.

0.618 seviyelerindeyiz. zemin müsait hava sıcak. teletabilerin uyanma zamanı.

8. tarihte bir ilk olarak Türk halkı kendi döviziyle dolara satış yönünde müdahale etti(ettirildi)

Sayfa 389/1002 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •