Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Kafam geliyor geliyor bir yerde tıkanıyor. Neden? RTE bakın faiz indirdik kur diz çöktü mü diyecek. Muhalefet için DEM e karşı çıktı aha bakın ne oldu sonuç. Babacan bu konuya hakim ama kılıçtaroglu çok pot kırıyor. Bu konulara Babacan dışında hakim olan birikimli parti lideri yok. Şuan muhalefet oradan oraya savrulur sonuçta medya tek yönlü, kes yapıştır ile bu fevkalade bir propaganda olur.

2. Bu kurun düşüşü fiyatlara indirim olarak yansımaz eşenmobil den karşılanır. Tarım kredi kooperatifi indirir sadece indirirse. Eğer kur sebebiyle yem fiyatları inerse seneye canlı kalırız. Açıkçası bu konuda telafisi mümkün olmayan zarar olacakti.

3. 5 milyon memur 13 milyon emekli 3 milyon yardım alan 21 milyon ediyor.

2 milyon da DEM müşterisi gelse 23 milyon kesim iktidarın sürmesini ister.

Muhalefet mecburen gençlere ve sistemden yararlanamayanlara oynuyor. RTE fark etti gençlerle buluşma procesi başlattı.

Twitter'da şu yaşlılar ölüp gitse iktidardan kurutuluruz diye yazmışlar, genç yaşlı çatışması var memleketette.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Benim jeton köşeli hemen düşmüyor. mesela sağlık bakanlığı ithal ilaçlar da kur belirleme çalışmaları var düşük kur fiyatı ile ilaç anlaşması için mi diyeceğim. Nereden bakarsan bak RTE ye yarıyor. Üstüne birde kavala ile Demirtaş serbest bırakıldı mi bal kaymak olur.

5. 85 milyon vatandaşın 30 milyonu çalışan, 10 milyon emekli. vatandaşın çoğu enflasyon oranında maaş zammı alıyor. Adı her neyse çoğunluk TL mevduattan uzak. Yp satıp geçse mb sayesinde kur farkı bile çıkmaz. -66 ya satan MB acımaz bir daha.

6. Enflasyon patlar. Yırtılsa ne olur ki TÜİK sayesinde %60 i %15-20 ye sığdırir. Gerçi 90 beden birinin 60 beden elbise giymesi gibi komik oluyor da önemli değil.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    5 milyon memur 13 milyon emekli 3 milyon yardım alan 21 milyon ediyor.

2 milyon da DEM müşterisi gelse 23 milyon kesim iktidarın sürmesini ister.

Muhalefet mecburen gençlere ve sistemden yararlanamayanlara oynuyor. RTE fark etti gençlerle buluşma procesi başlattı.

Twitter'da şu yaşlılar ölüp gitse iktidardan kurutuluruz diye yazmışlar, genç yaşlı çatışması var memleketette.
    Abi bunların çoğu geriye giderken akp yi istemez. Asgari ücretli bir nebze rahatladı. Asgari ücretle mukayese ederseniz Dr ün maaşı bile asgari ücret kadar sanki.

8. Konya gibi yerde. Cook eskiden ful akp li bir aile içinden sadece annem babam kaldı. Aile çevresinde tek tük var hala savunan ama istatiksel olarak %70-80 kayıp var. Kılıçdaroğlu aday olmazsa sandalye bile koysan muhalefet kazanır bana göre.

Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •