Originally Posted by
Oralet-osman
Ustadim sorma,
Cok tedirginim..
Bu kadar malzeme veren bir iktidar varken, bu is bitti havasina giren muhalefetin sessizligi ve rahatligi beni def gibi geriyor.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oralet , geliyor gelmekte olan , helalcilik , geçmişteki iki ekmek bi su der gibi ekmek için ekmelettin kampanyası , tek bir ortak adayda birleşilmesi gerekir iken bakkal önünde buuapaaa ( baba ) bana gofret al diye zırıl zırıl ağlayan huysuz çocuk gibi parti içinde kıpraşan muharremin aday gösterilmesi ( halbuki saadet de aday göstermeden 1 adayda Akşener' de birleşilmeliydi , ha ben Akşener' e oy vermem normalde de o günün gerekliliği ) hataları tarihe zaman damgalı olarak geçti. Gene hata yapmalarından korkuyorum.
Mesela IBB seçimlerinde , iki pusula kullanılıyordu ya birisinde ibb başkanını diğerinde ıbb meclisini seçiyordun . orada chp nin bir adayının ismi başka birine mi ne benziyor diye , gidip o başka birine mi ne oy basıldıüından , meclis çoğunluğunu kaptırmışlardı galiba. öyle bi şey vardı... bizim insanımızda planlamacılık geleneği yok ya. bir alman mesela feci planlamacıdır bütün delikleri kapatır. bizde yok o düşünce tarzı.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri