Sayfa 198/987 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn sugosu şu anda Lübnan'a kimse bankadan bir dolarını çekemiyor.bankalarda 261 milyar dolarımiz var ilk 10 milyar dolarını çek bankalar batar gerisini kimse çekemez.bu paralar aslında yok değeri sadece son işlem kaçtan geçerse o.yarin birileri fiktif işlemlerle bir saatte doları 12 ye çekebilir.bir doların reel anlamda alınıp satılması gerekmez.pazartesi 11 de de olacak olan o.kimseye 10 liradan yem e para baglatmazlar
    Pazartesi hangi kurdan dolar alınabilecek bakalım .

Bankalar zorunlu karşılıklarını merkeze niye yatırır.acil durumda vatandaş parasını isterse merkezden hazır para gelsin diye Di mi.bankada normalde para olmaz.banka parayı zaten çoktan satmıştır.e bu merkez eksi 67 milyar daa böyle komedi olur mü.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bankalar zorunlu karşılıklarını merkeze niye yatırır.acil durumda vatandaş parasını isterse merkezden hazır para gelsin diye Di mi.bankada normalde para olmaz.banka parayı zaten çoktan satmıştır.e bu merkez eksi 67 milyar daa böyle komedi olur mü.
    Anlattikya abim daha adi konup hicbirsey belli degilken. ZK yi MB nin nete gecirme olayi. DTH tan donene niye bir kere? Eh senin ZK da duran bir kerede gidiyor da ondan. Sonra isin hazineyle artik TL mevduattan DEM e gececeksin. Fiilen ZK orani 0 a indirildi.

4. Şözleşme altında küçük harflerle olağanüstü hallerde yasal haklarımız saklıdır filen yazıyor mu ?

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Pazartesi hangi kurdan dolar alınabilecek bakalım .
    aşağı yüksek makasla salmasınlar da herşeye rağzıyım..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Ustadim sorma,
    Cok tedirginim..
    Bu kadar malzeme veren bir iktidar varken, bu is bitti havasina giren muhalefetin sessizligi ve rahatligi beni def gibi geriyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Oralet , geliyor gelmekte olan , helalcilik , geçmişteki iki ekmek bi su der gibi ekmek için ekmelettin kampanyası , tek bir ortak adayda birleşilmesi gerekir iken bakkal önünde buuapaaa ( baba ) bana gofret al diye zırıl zırıl ağlayan huysuz çocuk gibi parti içinde kıpraşan muharremin aday gösterilmesi ( halbuki saadet de aday göstermeden 1 adayda Akşener' de birleşilmeliydi , ha ben Akşener' e oy vermem normalde de o günün gerekliliği ) hataları tarihe zaman damgalı olarak geçti. Gene hata yapmalarından korkuyorum.

Mesela IBB seçimlerinde , iki pusula kullanılıyordu ya birisinde ibb başkanını diğerinde ıbb meclisini seçiyordun . orada chp nin bir adayının ismi başka birine mi ne benziyor diye , gidip o başka birine mi ne oy basıldıüından , meclis çoğunluğunu kaptırmışlardı galiba. öyle bi şey vardı... bizim insanımızda planlamacılık geleneği yok ya. bir alman mesela feci planlamacıdır bütün delikleri kapatır. bizde yok o düşünce tarzı.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Yaw ben bu Ürdün kralı Hüseyin in saçmalamalarinin daha ne kadar devam edeceğini merak ediyorum , bir ara tedbili kıyafet taksicilik yapıyordu .

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sadete gelelim sonuç ne?
    Kısa vade haklı çıkmsnız bişey ifsde etmez. 2018 de kur neydi bugün ne?
    Uzunda hep $ kazanıyor.
    hocam, uzunda altın daha çok kazandırmaktadır, 2001 krizinde dalar 1,65 altın gram 15,5- kabaca dolar 6ya gram 40 katlamış

Sayfa 198/987 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •