Originally Posted by
Oralet-osman
Ustadim sorma,
Cok tedirginim..
Bu kadar malzeme veren bir iktidar varken, bu is bitti havasina giren muhalefetin sessizligi ve rahatligi beni def gibi geriyor.
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Oralet , geliyor gelmekte olan , helalcilik , geçmiþteki iki ekmek bi su der gibi ekmek için ekmelettin kampanyasý , tek bir ortak adayda birleþilmesi gerekir iken bakkal önünde buuapaaa ( baba ) bana gofret al diye zýrýl zýrýl aðlayan huysuz çocuk gibi parti içinde kýpraþan muharremin aday gösterilmesi ( halbuki saadet de aday göstermeden 1 adayda Akþener' de birleþilmeliydi , ha ben Akþener' e oy vermem normalde de o günün gerekliliði ) hatalarý tarihe zaman damgalý olarak geçti. Gene hata yapmalarýndan korkuyorum.
Mesela IBB seçimlerinde , iki pusula kullanýlýyordu ya birisinde ibb baþkanýný diðerinde ýbb meclisini seçiyordun . orada chp nin bir adayýnýn ismi baþka birine mi ne benziyor diye , gidip o baþka birine mi ne oy basýldýüýndan , meclis çoðunluðunu kaptýrmýþlardý galiba. öyle bi þey vardý... bizim insanýmýzda planlamacýlýk geleneði yok ya. bir alman mesela feci planlamacýdýr bütün delikleri kapatýr. bizde yok o düþünce tarzý.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri