Sayfa 259/615 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Zamanı olan için bir sorun yok..ekrana bakmıyorum bile..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    okuyorlar tabi. planlarinı deşifre etmiş olabilirsin.. yeni kurnazlık peşindeler. hakkaniyetli olamadılar bir türlü...
    Işaret fişeğini atmış oldu. Yatirimcilariyla çekişmeli bir sahiplenme oyununa girdi. Oysa daha geçtiğimiz ay paydaş kapitalizmine dair küresel taahhüde ımza atmıştı. Demek ki o imza "başkaları" içinmiş. Eğer geriye sayım başladıysa bundan sonraki yol heyecanlı geçer.. Bir de tabii unutulmaz Ecyap olayı var. Demek ki bu defa yatırımcı hak kaybına ugramamak için çok dikkatli olmak durumundadır. Dikkatten zarar gelmez!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. Yatırım ilaç paritesi sessiz sedasız 1 e 7 den, 1 e 8 e doğru gidiyor.

zaten paydaş kapitalizm bahsinde her paydaş var Küçük ortaklar yok. Çünkü biz patronuz şirket sahibiyiz. Evet şirket ortağıyız. Söylemiştim ya biz patronuz.

4.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Yatırım ilaç paritesi sessiz sedasız 1 e 7 den, 1 e 8 e doğru gidiyor.
    Yatırım Holding'i paketleyen kendisi değil de bir spekülatör galiba. Mesajı almış, karşı mesaj veriyor gibi.

5. Hiç sanmam bunlardan bağımsız spek bir hayal kahramanıdır. Efsanedir. Patrondan bağımsız spek kafasına (ana holdingin elindeki stokta duran SPK dan izinle borsada işlem gören tipe dönüştürülüp) yüksek fiyattan satışı yer.

6. Bilmediğimiz sular. Ne olduğunu bilemiyoruz ama suların ısındığını anlayabiliyoruz.

7. Yeni kar payı dağıtım min. oranı ile ilgili ecil'ı aradım , kimse açmadı.

eczyt'ı aradım ; ''eskisi ne idi?'' diye sordum...

Eskiden bir oran yokmuş. ''Borsa ne diyor ise onu uyguluyorduk'' dedi.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. "Borsa ne diyorsa onu dağıtıyorduk"" denildiyse doğru olmayan bir yanıttır.
    Kar dağıtım oranları genel kurulda teklif edilir, öncessinde de kar dağıtım politikası bugün yapıldığı gibi ilan edilir.
    Yatırımcı İlişkilerindeki görevliler yakın zamanlarda değiştirildi. Belki henüz bilgisinde değildir.

Birçok şirkette bu oranın karşılıklar ayrıldıktan sonra dağıtılabilir karın spk veya vergi dairesi karlarının hangisi düşükse
    %25'i kadar olduğunu bilmekte fayda var.

https://www.spk.gov.tr/Sayfa/Dosya/986

Sayfa 259/615 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •