Sayfa 525/1002 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    0005 küsurat da hakkım olsun yanee

Bu kadar hatrım yok mu yau

https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post5691796
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post5716280

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Benim ekranım +%4.85

Ekranı mı değiştirim şimdi
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bence dovızden deme gecenlerı acıklasalar daha dogru olur....mevduattakı paranın deme yatması hıc anlam ıfade etmez...zaten para tl ıdı...mevduatun ne kadar azaldıgına bakmak lazım bır de fonlardakı paranın nereye gıttıgıne bakmak lazım o zaman anlasılır gercek durum.......dolar alıs satıs vobda bıle 50 kr marj var...hersey hılelı cumartesı nebatının bankacılarla yaptıgı toplantıda neler konusuldu acaba....ocak ve subat ayları genelde şırketlerın borc ödeme ayı olur...bu iki ay dolar yukselmese hersey yoluna gırer demektır
    Mevduattaki TL DEMe yatabiliyor mu? Yayın tarihinde hesabında dolar olanlar, doları bozarak girmiyor muydu? Pek ilgilenmediğim için yanlış biliyor olabilirim.
    Millet koşturup dolar bozdurmuş olsa çarşaf çarşaf yayınlarlardı algı operasyoncular. [emoji23][emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    768 : Bakan Nebati: "(20 Aralık) Kimse devreye girmedi, sadece binlerce bireysel satıcı devreye girdi, adeta yarıştılar. O gece dövizini bozdurmak için adeta insanlar yarışa girdi"
    1 tl marj vardı birkere bankalarda

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Mevduattaki TL DEMe yatabiliyor mu? Yayın tarihinde hesabında dolar olanlar, doları bozarak girmiyor muydu? Pek ilgilenmediğim için yanlış biliyor olabilirim.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet yatıyor...hıcbır engel yok....paranın buyuk kısmı mevduattan gelmıstır dıye dusunuyorum
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    evet yatıyor...hıcbır engel yok....paranın buyuk kısmı mevduattan gelmıstır dıye dusunuyorum
    Tam bir komedi o zaman [emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Yani o kadar hakkın var tabi istersen %-15 yapabiliriz bana uyar

Viop XXXVIII

Bu nedenle 23 milyar bana da komik geliyor..
    HALK oylamasına göre pek talep olmayacak gibi..
    Kamu(doları) desteği şart
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Benzer duygular içindeyim.

Ama bugün bankalardaki hareketi de gördünüz.

Genel olarak zor bir piyasa. Ya dolar gene 20 ye dayanır ise? Endeks bu sefer yine çok çok ucuz olacak. Adam dolar düşmeden endeksi sattı, şimdi de çıkmadan önce endeksi atıyorum 2.5 dolara kadar alsa sonra deval olsa ne diyeceğiz? Diyecek bir şey var mı?

Var, o da buranın piyasa değil sirk olduğu.
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/IdoZiRDZ/

(Dolar bazlı XU100 / Gelişmekte olan ülkeler endeksi) grafiği yukarıdaki gibi. Kasım rallisinde geldiğimiz zirvenin bile üzerindeyiz. Ne alaka, bu ülke son 1 ay çalkalandı, döviz krizi yaşadı. İhracatçı şirketler bile bir yerde şikayet etti ki, endeksin içinde sadece iç piyasaya çalışan zibil gibi şirket var. Bunlar bu ay neredeyse hiç iş yapamadı. Gelecek 6 ay nasıl olacağı belli değil. Bu durumda nasıl olurda U100, gelişmekte olan ülkeler endeksini yeniyor olabilir. 5 gün önce bu endekse göre tarihin en düşük seviyesindeyken bugün son 6 ayın en yüksek seviyelerinden birisine geldi. Bana çok gerçekçi gelmiyor.

15 Kasım günü dolar 9.80'li seviyelerdeyken ralli içinde 170 centi gördük. O gün döviz krizi daha tam başlamamıştı, bilançolar gelmişti ve çoğu muhteşemdi. Şu an ise önümüzdeki dönem bilançolar muamma, tekrar döviz krizi olacak mı muamma. Şu an bizim 15 Kasım ile aynı seviyelerde olmamız bana ters geliyor. Ha o gün kriz olmadan devam edeydik belki de 200 cente gidecektik bilemiyorum ama şu an yukarı gidecekse bile önce bir önümüzü görmemiz gerekir. İlla ralliye devam edelim modu olursa bu hafta, yabancılar noel tatilinden dönünce malı 170 centten alnımıza çakar gibi geliyor bana.

Ben ki, son 6 aydır longcuyum bugün pes ettim. Tüm hisseleri sattım, full dolara geçtim bugün. Gerekirse yukarıdan alırım ama bu kadar toz bulutu içinde 170 cent endeks bulmuşum kusura bakmayın biraz dışarıda izlerim ben. Sattığım hisselerin nerdeyse tamamı dolar bazında zirvelerdeler veya bu yılın zirvelerindeler. Doların düşmesi umrumda değil, ben full TL'deyken bile portföye hep dolar bazlı bakıyordum. TL bazlı kayıp olsa bile en öncelikli amacım dolar bazında kayıp olmaması.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 525/1002 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •