Sayfa 532/1002 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    4 günleri kaldı, indirsinler indirebildikleri kadar... keşke indirseler 9.x'lere; yılı tek hanede kapayalım havamız olsun hesabı...
    bitirsinler son rezerv kırıntılarını da; artık gece gece basarlar mı diye merak etmeyiz hiç değilse seneye...
    Öyle bir hayalleri vardı, ama olmadı, vaz geçtiler gibi gözüküyor. Nebati kur seviyesine girmedi hiç, bu gece kamu satışı da yok gibiydi. Bugün gündüz ara ara satışlar geliyordu, yarın da satışlar gelir mi bilmem. Yoksa 12 üstüne atarız Cuma’ya kadar.

Zaten yılı düşük kapatalım da diye düşünüyorlardır, Ocak ilk yarısı 13 üzerine yerleşir bence dolar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Bence büyük oyuncular çekinir kafalarına göre hareket etmezler. Borsada hacim azalır.

Bankalar SMS gönderiyor, kullanmadığım kart ile ilgili şimdi SMS gelmiş, kredi kartı ile döviz, altın almak, kripto borsası, şans oyunları amaç dışı kullanım demiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    0cak 2022 itibari ile uzunca bir süre 12.50 bizim için ortalama değer olarak kalacak gibi duruyor.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Zaten yılı düşük kapatalım da diye düşünüyorlardır, Ocak ilk yarısı 13 üzerine yerleşir bence dolar.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    0cak 2022 itibari ile uzunca bir süre 12.50 bizim için ortalama değer olarak kalacak gibi duruyor.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    En hayırlısı o olur. Umarım 2022 ilk yarıda 14 üzerine çıkmaz. 12-13 arası takılırız ağırlıklı olarak.

Ayrıca 13 üzerinden bir miktar akıllı yatırımcı dth dan yeni enstrümana geçebilir, buradan geçmek mantıklı olmasa da, 13 üzeri mantıklı olur gibi,
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. bu haftanın dibinin altını bir daha görmez... çok yuksek faiz arttırımı olmadıkça...

hele seneyi 12 altında kapatamazlarsa zaten 12 altını da bir daha görmez... ama o kadarını da becerirler artık ne kadar rezerv yakacaklarsa yakıp heralde...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Bir kaç yıl önce gündem sinema salonları idi ben de ne oluyor bakmıştım. Bu ay ekmek fiyatı, ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı fiyatı gündemi ezici şekilde işgal etti.

>>>>>>>>>>>
    https://www.aa.com.tr/tr/kultur-sana...ektoru/1352983
    Son günlerin tartışma konusu Türk sinema sektörü

Bilet fiyatlarında hakları verilmediği gerekçesiyle yapımcıların salon işletmecilerini boykot ederek filmlerini vizyona sokmayacağı iddiaları son günlerde kültür sanat gündemini meşgul ediyor.
    31.12.2018

7. Haberin detayları da var, ekstra önlemler alınmış. Sanırım bankalar müşterileri arayıp ikna edecek.

>>>>
    https://www.bloomberght.com/tl-mevdu...esviki-2295376
    27 Aralık 2021 Pazartesi, 21:44

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz mevduattan ve döviz cinsi katılım fonu hesaplarından, vadeli TL mevduata ve katılma hesaplarına dönüşen tutarlara zorunlu karşılık teşviki uygulayacak.

...
    "ABD doları olarak tutulan döviz tutarlarının ABD doları cinsinden mevduat/katılım fonu (yurt dışı bankalar mevduatı/katılım fonu hariç) yükümlülükleri için tutulması gereken tutara kadar olan kısmı üzerinden yıllık 0,015 (yüzde 1,5) oranında komisyon alınmasına,
    ...

8. Ha güzel; millet paraları çeker o zaman... banka da fazladan zorunlu karşılık ayırmak zorunda kalmaz...
    Kimin aklına geldiyse helal olsun, süper bulmuş bunu...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 532/1002 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •