Sayfa 442/639 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    garanti 82bin vermiş dün

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    amin.doğru söze ne denir?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Usta hissenin durumu patronun mikinde değil. Hisse yine 30 kuruşa gidiyor bu kez beklentisi kalmadı. Allah'a emanet şu anki vaziyet. Hisse sahipsiz...

Bayram arefesi hisse fiyatının düştüğü durum içler acısı...

Ansa yeni adı ile markanın sahibi bayan ...

Sorarım size onda mı adamlık çoktur bu ****** patronda mı???

Ansa olmuş 2.15 lira bizimki genel kurul yapmış 34 kuruş...

Burayı okuyan bu hisse ucuz diye almayı düşünenler varsa lütfen uzak durun. Soytarı hissenin dibi yok bizler yandık siz boş yere psikolojinizi bozmayın...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Rabbim de inşallah akyürek ailesi ve bu hisseye speklik yapanın belasını verir insallah...

Bu mübarek günde bana beddua ettiriyorsun akpaz ne diyeyim artık...
    mübarek ramazanın son cuma gününde dualarımız kabul olsun aminnnn.

3. 18900 halk yatirimdan alis yazdim.. 0.32 duserse 20 bin daha alacam

4. Pasta paylaşabilirmisiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by engin20020 Yazıyı Oku
    Pasta paylaşabilirmisiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Net Alış:

Net Satış:

Gün sonu Kademe:

6. Kademe analizine bakınca alıcıların daha çok olmasına rağmen hissenin çıkmaması hatta gün içinde düşmesini neye bağlıyorsun usta???

Diğer taraftan alıcı satıcı toplasan 100 bin liralık hacim bile olmuyor ama yine de bu durum ne ile izah edilebilir???

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Kademe analizine bakınca alıcıların daha çok olmasına rağmen hissenin çıkmaması hatta gün içinde düşmesini neye bağlıyorsun usta???

Diğer taraftan alıcı satıcı toplasan 100 bin liralık hacim bile olmuyor ama yine de bu durum ne ile izah edilebilir???
    Ümit Bey,34'dekini kast ediyorsanız;onlar zaten 38'den satıp alttan alış girenlerdir.Genel olarak yeni alıcı yok,mevcut hissedarların kendi arasında alıp vermesi devam ediyor.Yeni alıcının gelmesini sağlayacak bir haber trafiği de yok maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ümit Bey,34'dekini kast ediyorsanız;onlar zaten 38'den satıp alttan alış girenlerdir.Genel olarak yeni alıcı yok,mevcut hissedarların kendi arasında alıp vermesi devam ediyor.Yeni alıcının gelmesini sağlayacak bir haber trafiği de yok maalesef.
    Usta bu şartlarda kim yeni alıcı olmak isterki???

Geçen hafta biraz elime para geçti gittim ona emkel aldım iki gün sonra temettü geldi hesabıma. Para fazla değildi ama ben bile o parayı akpaza yatırıp maliyet düşürmek istemiyorsam yüzlerce hisse varken akpazi kim niye alsın???

D grubunda illâ hisse alacaksa royal marka dardanel kervansaray gibi ya beklentisi ya da hareket halinde olan bir hisseyi tercih eder. Bu uyuz hissenin standardı belli artık. Hacim yok hareket yok haber yok beklenti yok icraat yok yok oğlu yok...

Sizin bilanço ile yazdığınız tahmin benim tüm beklentilerimi aldı götürdü. Dediğiniz gibi çift haneli zarar görürsek bir ay sonra bu şirketin halini düşünemiyorum. 2 yıla yakın burada belki en olumlu yorumları ben yapıyordum. Genel kurul sonrası ne umut ne heyecan ne iştah kaldı bende. Bayram bitince arabayı ilana vereceğim bir kısmını borsaya yatıracağım ama bin lira dahi olsun akpaz almam artık. Eldeki lotlar BATARSA batar ÇIKARSA çıkar zerre beklentim yok.

Bunların Allah korkusu yok borsa 100 bin devirdi yaprak kıpırdamadı patronun şu an için hisse fiyatı umrunda değil elbet birgün buraya el atacak ama o zaman ucu açık bir süreç o kadar soğudum ki bu adi hisseden bunca yaşananlardan sonra 2 liraya bile satsam sevinebilir miyim bilmiyorum. Bu şirketin ne adını ne hissesini görmek duymak bilmek istemiyorum. Akpaza geçirdiğim sürenin beyninden silinmesini çok istiyorum. Daha önce de zarar ettiğim hisseler oldu ama hiçbiri bu ********ler gibi değildi zarar ettiğim şirketlerde bunun gibi beddua etmemiştim şimdi bunlara sürekli olumsuz şeyler söylüyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 442/639 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •